Letterlijk uitzicht op nieuwe eventmogelijkheden bij Pathe Utrecht Leidsche Rijn

15-04-2019 - Zeg je Pathé, dan zeg je film. Een indrukwekkend verhaal, een hilarische scene of een mooie anekdote. Iedereen heeft wel een herinnering aan zijn of haar bioscoopbezoek. Maar Pathé maakt juist óók voor evenementen van een gewone dag een bijzondere dag. Zo biedt de unieke rooftoplocatie van Pathé Utrecht Leidsche Rijn letterlijk uitzicht op nieuwe kansen en eventmogelijkheden. EventBranche Magazine sprak met theatermanager Coen Hoozemans, die ons hier alles over vertelt.Middenin Leidsche Rijn, waar de locatie is gevestigd, ontwikkelt zich een geheel ‘nieuw’ stukje Utrecht. Waar eerst een eenzaam rood gebouw stond, is de bioscoop- en eventlocatie nu onderdeel van een nieuwe dynamische wijk. ‘De stad is letterlijk om ons heen gegroeid. Het station ligt op loopafstand, het winkelcentrum is bijna af, tegenover ons zit een kunstproject, er komt een appartementencomplex en een hotel. Zo ver je kunt zien zijn er plannen om het gebied verder uit te breiden, en dat komt ook onze zakelijke gasten ten goede’, begint Hoozemans. Dat Pathé Utrecht Leidsche Rijn een meer dan uitstekende uitvalsbasis is voor zakelijke evenementen bewijst de diversiteit van de locatie. 

‘Deze specifieke Pathé-locatie is erop gebouwd om verschillende activiteiten tegelijkertijd te laten plaats vinden. Op het dak een bedrijfsfeest, op de begane grond een film première, in de business foyer een ontvangst van gasten en in één van de meetingrooms een vergadering van een directie. Zo is het bedacht.’

Groot voordeel van een bioscoop als locatie voor je evenement is de ongekende kwaliteit van de projectie en de Plug & Play mogelijkheden die het biedt. Daarnaast kan het juist ook een hele prettige contrastlocatie zijn bij zware onderwerpen. Bioscoop- en eventlocatie Pathé Utrecht Leidsche Rijn beschikt echter over nog een troef, waardoor de locatie zo uniek is in zijn mogelijkheden. De rooftop op het dak, met 360 graden uitzicht over de stad, is namelijk een unieke buitenplek voor o.a. bedrijfsfeesten, kleine festivals, productlanceringen en netwerkborrels tot 375 personen. Hier wordt van mei tot september ook een buiten projectiescherm geplaatst, zodat er outdoor cinema en buitenprojecties mogelijk zijn.

‘Tegelijkertijd is het ook een soort speeltuin waar van alles mogelijk is. Van auto’s op het dak, een tribune voor een productpresentatie of een catwalk voor een modeshow; verzin het en het kan!

Die ruimte voor creativiteit komt ook terug in de catering, waarbij we hebben gekozen voor Oseven als cateringpartner; een bekende en kwalitatieve partij die meedenkt en op spectaculaire wijze invulling kan geven aan ons cateringaanbod.’ ‘Een evenement bij Pathé is meer dan alleen popcorn en cola, of een besloten filmvoorstelling met aansluitend een borrel, zoals veel mensen denken. Ja, we organiseren Ladies Night; maar zijn ook net zo goed de eventlocatie voor het nieuwjaarsevent van de Gemeente Utrecht voor 2000 personen. De diversiteit van bioscoopbezoekers en zakelijke gasten maakt het juist heel dynamisch’, zegt theatermanager Coen Hoozemans. Hij benadrukt hierbij het belang van gastvrij personeel: ‘Iedereen verdient een fijne beleving en een gastvrije begroeting. Zodra je binnenkomt weten onze medewerkers of je komt voor het congres op de eerste verdieping of de nieuwste StarWars film. Zij zijn gewend aan een divers palet aan bezoekers en zorgen ervoor dat beide groepen zich altijd welkom voelen!’

Een evenement bij Pathé is meer dan alleen popcorn en cola, of een besloten filmvoorstelling met aansluitend een borrel. Ja, we organiseren Ladies Night; maar zijn ook net zo goed de eventlocatie voor het nieuwjaarsevent van de Gemeente Utrecht voor 2000 personen. 

Meer weten over Pathé Utrecht Leidsche Rijn en wat Pathé Business voor uw event kan betekenen? KLIK HIER


 

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer
>GERELATEERD uit Eventbranche Select®
 1. WICC Hotel & Congres

  Wageningen International Congress Centre staat mede dankzij de centrale ligging, landelijk bekend als de locatie bij...
 2. Tobacco Theater

  TOBACCO Theater, een indrukwekkend pareltje in de culturele hoofdstraat van Amsterdam.
 3. CORPUS Congress Centre

  CORPUS Congress Centre is ontstaan als onderdeel van CORPUS ‘reis door de mens’ en vormt samen met het naastgelegen...
 4. IJzeren Man Strandpaviljoen

  Strand, kabbelend water, lounge terrassen, prachtige groene omgeving, IJzeren Man Vught is dé perfecte strandlocatie...
 5. Libema

  Libéma biedt u vele zakelijke mogelijkheden bij haar ruim twintig locaties door heel Nederland, zoals bij...

EventBranche supporting partners

EventBranche preferred partners