Lely+en+D%26B+Eventmarketing+maken+indruk+met+reeks+van+jubileum+events
Nieuws

Lely en D&B Eventmarketing maken indruk met reeks van jubileum events

Gouden Giraffe winnaar Lely greep, aan de hand van hun bureau D&B Eventmarketing, het 75-jarig bestaan aan om voor verschillende doelgroepen een jubileum event neer te zetten. Zo kwamen op dinsdag en woensdag de Lely Centers van over de hele wereld samen voor de lancering van de nieuwe Lely-visie en na een spectaculaire VIP-avond, volgde ook nog het employee event, voor 1500 Lely-collega's.

Aan de hand van de prachtige foto's van Nico Alsemgeest, kijkt het team van D&B Eventmarketing op hun LinkedIn-pagina terug op een bijzondere week: "Wat een waanzinnige week vol fantastische evenementen! Als D&B Eventmarketing zijn we trots dat we het spectaculaire 75-jarig jubileum van Lely van begin tot eind hebben mogen bedenken, organiseren en regisseren. We hebben onze roze D&B saus met veel plezier in een sprankelend rood Lely jasje gegoten. Laten we even terugblikken op de hoogtepunten."



Op dinsdag en woensdag vond het Lely Center event plaats met alle Lely Centers wereldwijd. "Maar liefst 365 gasten uit alle hoeken van de wereld waren aanwezig voor de lancering van de nieuwe visie op de Boerderij van de Toekomst. We hebben gezorgd voor hun transfers en hotelovernachtingen, zodat ze zich volledig konden onderdompelen in het inhoudelijke programma met boeiende workshops. En natuurlijk hebben we de avond afgesloten met een knallend jubileumfeest."



"Ook hebben we het besloten VIP event georganiseerd. Met niemand minder dan Herman den Blijker zorgden we voor een onvergetelijk diner. Maar dat was niet alles! We hebben ook optredens van Kick ‘em Jenny en Dichtwater verzorgd. En tot slot hebben we het pand omgetoverd met video mapping en een drone show met 50 drones, waardoor het een adembenemende ervaring werd waar nog lang over nagepraat zal worden."



"En last but not least, we verwelkomden 1500 enthousiaste collega's op het Nederlandse employee event. Niet alleen in Nederland was het feest, maar ook elders in de wereld vonden Lely employee events plaats. We hebben de medewerkers uit Nederland meegenomen op een inspirerende reis met een plenair programma over de toekomst van Lely. Daarna volgden 4 rondes Red Impact Experiences, gevolgd door een heerlijk foodfestival. En als kers op de taart heeft onze goede vriend Lee Towers het jubileumfeest compleet gemaakt met een iconisch optreden."

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.