Leer+en+raak+ge%C3%AFnspireerd+door+o%2Ea%2E+Bol%2Ecom%2C+BrandDeli+en+Toyota+op+6+februari
Nieuws

Leer en raak geïnspireerd door o.a. Bol.com, BrandDeli en Toyota op 6 februari

Op woensdag 6 februari vinden de live pitches van de Gouden Giraffe Event Awards 2018 plaats bij de nieuwe evenementenlocatie DUS in Utrecht. Alle 40 deelnemers, met opdrachtgevers van o.a. Toyota, BrandDeli, Magnum, Bol.com, Tata Steel en nog vele anderen, geven tijdens Learn From The Best inzicht in hun case.

Van de doelstellingen, de keuze voor het concept, de gewenst impact, tot het uiteindelijke effect van het evenement: alles komt aan bod. Learn From The Best geeft daarmee een uniek kijkje achter de schermen van grote merken en onbekende grootheden, bij de totstandkoming van activaties, campagnes en andere eventmarketing. Een ideaal moment om te leren, geinspireerd te raken en te netwerken met honderen eventprofessionals. 

                                                         LEARN FROM THE BEST - The Live Pitches
                                                                  Woensdag 6 februari 2019
                                                            Evenementenlocatie DUS Utrecht



Learn From The Best zal dit jaar bestaan uit drie zalen waarover de 6 categorieen, 40 evenementen én de 14-koppige jury verdeeld zal worden. De tussentijdse pauzes bieden bezoekers de mogelijkheid om bij de verschillende categorieen aanwezig te zijn. Na alle live pitches, waarbij de vakjury en de aanwezige eventprofessionals de gelegenheid krijgen om vragen te stellen, zal het Speelkwartier de zakelijke speelplaats worden om elkaar te ontmoeten, te netwerken en te genieten van een stevige hap!

Toegang is gratis voor leden van EventBranche.nl (Let op: beperkte beschikbaarheid), niet leden betalen slechts 50,- voor een dag vol inspiratie, nieuwe ontmoetingen en overheerlijke catering! Registreren kan via onderstaande button:



 

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.