LAST CALL: inspiratietrip Mechelen, ontdek 6 unieke eventlocaties en meer

14-06-2018 - Op 25 en 26 juni 2018 organiseert Eventbranche.nl in samenwerking met congresbureau Meet in Mechelen een 2-daagse inspiratietrip naar Mechelen (België). Deze inspiratietrip is speciaal voor eventorganisatoren en meeting planners uit de MICE & Evenementenbranche. Geïnteresseerden kunnen zich nog inschrijven tot uiterlijk 18 juni tot 17:00 uur.

Idyllische Middeleeuwse straatjes, historisch erfgoed zover het oog rijkt, een boulevard, een stad die nog niet door drommen toeristen overspoeld wordt, dat is Mechelen. Wij laten u tijdens deze volledig verzorgde famtrip kennismaken met alles wat deze stad te bieden heeft.  

Vanuit Utrecht wordt u door onze partner in vervoer Verschoor Events in 1,5 uur per VIP bus naar Mechelen gebracht. Gedurende deze twee dagen nemen wij u mee in de cultuur en historie van deze stad, wij laten u proeven wat de Belgische keuken te bieden heeft en we tonen u de beste plekken als het gaat om zakelijke evenementen.

Highlights:
1. Bezoek een oude bierbrouwerij omgevormd tot ultramodern congrescentrum
2. Lunchen in het enige brouwerijhotel van Belgie
3. Voormalige kerk omgebouwd tot 4* hotel met meetingfaciliteiten
4. 14e eeuwse wijnkelders in het historische hart van Mechelen
5. Dineren in de Haverwerf waar vroeger haver ontscheept en verhandeld werd. Dit is nu een karaktervolle eventlocatie.
6. Bourgondische stadswandeling langs historische erfgoedlocaties
7. Bezoek aan het Museum van Busleyden
8. Lunchen bij Salons van Dijck, een stijlvolle eventlocatie.
 Dag 1:
Tijdens deze eerste dag beginnen we met een kop koffie en een rondleiding door een oude bierbrouwerij die is omgevormd tot een ultramodern congrescentrum. Om in de sfeer te blijven vervolgen we onze weg naar het enige brouwerijhotel van België voor de lunch. Middags bezoeken we o.a. een authentieke vergaderlocatie, een voormalige kerk omgebouwd tot 4* hotel én de 14e eeuwse wijnkelders in het historische hart van Mechelen. Rond half 6 checken we in bij ons hotel en is er de gelegenheid om op het terras te vertoeven of even op te frissen. We dineren aansluitend in de Haverwerf. Oorspronkelijk werd hier haver ontscheept en verhandeld, maar vandaag de dag zijn de 3 prachtige huisjes omgevormd tot één karaktervolle eventlocatie.

Dag 2:
Na het ontbijt vertrekken we richting het Hof van Busleyden. Hier maken we een Bourgondische stadswandeling langs historische erfgoedlocaties en bezoeken we het Museum. Hier herbeleef je de Bourgondische Nederlanden in een statig 16e eeuws stadspaleis. We lunchen bij de Salons Van Dijck, een historische locatie uit de 16e eeuw. De rijke geschiedenis van het gebouw geeft jouw event een stijlvolle meerwaarde. Na de lunch is het programma ten einde en vertrekken we met de bus naar Nederland.

Ben je een eventmanager of meetingplanner uit de MICE en Evenementenbranche schrijf dan een korte motivatie en email deze naar meetinmechelen@mechelen.be t.a.v. Kurt Callaert. Binnen een week kun je een reactie verwachten of je mee kan. De deelname aan deze famtrip is gratis. Mocht je na de inschrijving toch verhinderd zijn breng ons dan tijdig op de hoogte. Bij een ‘no show’ rekenen wij een ‘cancellation fee’ van 100 euro aan.

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer
>GERELATEERD uit Eventbranche Select®
 1. D&B Eventmarketing

  D&B Eventmarketing helpt organisaties hun dromen en ambities te realiseren.
 2. Jaarbeurs Media Plaza

  Media Plaza van Jaarbeurs is een van de meest moderne en innovatieve congres- en vergaderlocaties in Europa.
 3. Lindhout Events

  Lindhout Events wordt gekenmerkt door jarenlange ervaring in de evenementenbranche. Wij zijn snel, accuraat en hebben...
 4. Switzerland Convention & Incentive Bureau

  Zwitserland is een uitstekende bestemming voor meetings, incentives, congressen of evenementen.
 5. XSAGA

  XSAGA is een concept- en productiebureau op het gebied van live-communicatie, evenementen en activaties.

EventBranche supporting partners

 

EventBranche preferred partners