LAATSTE KANS: Brancheborrel Héman BloemBloem Inspiration Days

09-03-2018 - Aankomende maandag, 12 maart, vindt de EventBranche Borrel plaats tijdens de Héman BloemBloem Inspiration Days. Reis mee door de thematische decoratiewerelden, ontdek de nieuwste trends van 2018, kom netwerken, speeddaten en leer van het beste kennisevent van Nederland tijdens het plenaire programma!

Tijdens de eerste brancheborrel editie van 2018 zal één van Nederlands meest bekende verhuurbedrijven haar opslag op spectaculaire wijze omtoveren tot de grootste event showroom van Nederland. Via routes door het pand wordt u meegenomen langs de nieuwste event trends van 2018.

De speeddate sessies, i.s.m. NetworkTables, zorgen voor nuttige netwerkmomenten onderling én de kennismaking met bestaande leden. Voor deze gelegenheid vinden de één op één connect sessies plaats in speciaal gestylde 'themaboxen'. Het plenaire gedeelte (Learn From The Best) biedt nieuwe inzichten en inspiratie, zo geeft een winnaar van de Gouden Giraffe 2017 een kijkje in de eventkeuken. Na afloop zorgen we voor de innerlijke mens. Op het Horecaplein kunt u genieten van een koud drankje en gevarieerde foodstations.

Ook aanwezig zijn bij deze bijzondere brancheborrel? Registreer dan nu en ontmoet ons maandag  12 maart tijdens de Héman BloemBloem Inspiration Days!

 

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer
>GERELATEERD uit Eventbranche Select®
 1. Wolterinck Event Decoration

  Bij Wolterinck Event Decoration draait alles om het creëren en bouwen van mooie groene belevenissen. Voor u, uw...
 2. van der Maarel Eventstyling

  Sfeerconcepten voor elk type event
 3. Booz event design

  Boozed is een creatieve, flexibele partner op het gebied van events. Je kunt hier terecht voor een breed eigentijds...
 4. Fraai Projecten Decor en Event Styling

  ‘Wow’, een klein en simpel woord dat op tal van manieren wordt geuit.
 5. Thearent Group

  “We create your world of imagination with our creative textile solutions”.

EventBranche supporting partners

 

EventBranche preferred partners