Kuip+Rotterdam+decor+voor+Public+Event+Management+%28VIDEO%29
Nieuws

Kuip Rotterdam decor voor Public Event Management (VIDEO)

In evenementenlocatie De Kuip in Rotterdam kwamen enkele tientallen cursisten van de leergang Public Event Management van Master in Event Management samen. Hulskamp maakte een mooi impressiefilmpje.

Een gemeleerd gezelschap van eventmanagers uit organisaties als gemeente Haarlem, gemeente Hoorn, gemeente Maasgouw, Ministerie LNV, Event Station en Uitjes en Eten werden op de Rotterdamse eventlocatie getraind. Deze week ging het programma nader in op de processen van projectmanagement, begroten en de logistieke organisatie bij evenementen als Lowlands. In het fimpje hoort u onder meer Ronny Hooch Antink, directeur van LOC7000 en verantwoordelijk voor het evenement Lowlands met ruim 55.000 bezoekers. 'Je denkt dat je als organisatie weet hoe je evenement verloopt, maar wat doe je als het anders loopt? Heb je dan een plan achter de hand?', aldus Ronny Hooch Antink.

Deze en meer actuele vragen maken cursisten bewust van het belang van duidelijke structuur en processen in projectmanagement. De leergang Public Event Management bestaat uit vier cursusdagen. Wilt u ook deelnemen? De leergang Public Event Management gaat op 7 april 2011 weer van start.

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.