Kris+en+Maaike+winnen+Slag+om+Pampus
Nieuws

Kris en Maaike winnen Slag om Pampus

,,Een unieke plek.'' Zo omschrijft Maartje Terwindt (33) het forteiland Pampus bij Muiden. Zij en haar vriend Kris van de Voorde (31) wonnen het televisieprogramma Slag om Pampus, waarvan vrijdag de laatste aflevering was.

 
Het stel gaat er de komende jaren als beheerders wonen.,,Je hebt een uitzicht van 360 graden op het water, een heel groot fort en wij zitten daarnaast in een heel gezellig, oud-Hollands huisje.''
 
 
Buitenland
Allebei hadden ze een prima baan. Terwindt werkte bij een managementbureau voor bekende Nederlanders, Van de Voorde bij een bedrijf dat schepen uitrust met apparatuur. Toch wilden ze iets anders doen en het tweetal dacht eraan naar het buitenland te gaan. ,,Toen kwam dit langs, wat alles verenigt wat we leuk vinden. Het voelt als het buitenland, maar het is in Nederland.''
 
Uitdaging
Tijdens Slag om Pampus werd het koppel behoorlijk op de proef gesteld. De grootste uitdaging kwam echter pas toen ze Slag om Pampus hadden gewonnen. De opnames waren al in november klaar, maar ze moesten er tot de laatste uitzending van het programma hun mond over houden.
 
Naamsbekendheid
Het koppel is van plan een jaar of vijf op het forteiland te blijven. Daar vangen ze de circa 40.000 bezoekers per jaar op. Al gepland staat de officiƫle opening van het gerestaureerde fort op 19 april. Ook willen Terwindt en Van de Voorde concerten en exposities gaan organiseren. En de naamsbekendheid moet veel groter worden.
© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.