Krijg in één dag grip op het inzetten van techniek tijdens events

17-10-2016 - EVENEMENT EN OPLEIDING - Op 7 november verzorgt Effectivents de training ‘Techniek? Help!’. De experts van Bridge Event Facilities leren je deze dag alles wat je moet weten over het inzetten van audiovisuele middelen tijdens evenementen.

 

 

Het effect van de inzet van de juiste technische voorzieningen is immens. Het is de drager van de boodschap die je wilt overbrengen en van grote invloed op sfeer en uitstraling. De inzet van de juiste middelen is daarmee een zeer belangrijk onderdeel van elk event. Maar wat zijn nu de beste inhoudelijke en budgettaire keuzes voor jouw event?

Deze training/module helpt je als eventmanager ook de techniek daadwerkelijk te managen:
- Krijg inzicht in de mogelijkheden en leer daardoor betere keuzes te maken voor de gewenste geluidsinstallatie en microfoons, de inzet van de meest effectieve ondersteunende projectie, de gewenste (sfeer)verlichting en interactie bevorderende nieuwtjes.
- Leer offertes van technische partners beter te lezen en voorstellen goed in te schatten, waardoor je het budget gerichter en bewuster kunt inzetten en je je onderhandelingspositie versterkt.
- Verbeter de communicatie tussen eventmanagers, sprekers en techniek. De foutgevoeligheid zal aanzienlijk afnemen met een ‘strakke’ productie tot gevolg. Denk aan compatibiliteit van apparatuur en bestanden, een technisch draaiboek en podiumdoorloop.

Voorkom verrassingen en krijg grip op techniek! Zowel met betrekking tot de keuzes, de kosten als tijdens de uitvoering. Kosten: € 495 excl. BTW, incl. lunch, drankjes en handig naslagwerk. Inschrijven kan via de website, telefonisch of via info@effectivents.nl.

 

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer
Hét kennis event over evenementen: 120 kennissessies en 5 podia

>GERELATEERD uit Eventbranche Select®

EventBranche supporting partners

EventBranche preferred partners