Koos+van+Raalte+stopt+als+directeur+Outdoor+Valley
Nieuws

Koos van Raalte stopt als directeur Outdoor Valley

‘Na een periode van 16 jaar Outdoor Valley vind ik het wel genoeg’, aldus het gezicht van Outdoor Valley. ‘Ik maak graag plaats voor de jongere generatie recreatieondernemers. Het recreatiebedrijf heeft de energie van de jeugd nodig in deze 'lastige tijd’.'

De uitdaging in 1994 was een buitensportcentrum met allure opzetten. Het was toen nog een weiland met grazende koeien. Dit realiseren is volgens Van Raalte gelukt. 'Wekelijks komen er honderden mensen genieten van de omgeving en het sporten. Op onze locatie vindt u het grootste survival bos met meer dan 180 hindernissen, de hoogste betonnen klimrots, de grootste sortering kano’s en kajaks en het meest spectaculaire MTB parcours op de allermooiste plek van Nederland. Wat wil een mens nog meer? Hier is mijn werk dus gedaan, het is tijd voor wat anders… ’, aldus Koos van Raalte.

Koos zoekt zijn volgende uitdaging in het bezig zijn met de ontwikkeling van mensen en diensten. Dit doet hij vanuit trainingsbureau De Zwerm Groep, met nog vijf collega’s. Het is nog onduidelijk wie Koos van Raalte bij Outdoor Valley gaat opvolgen. Erik Rovekamp heeft de aandelen van Koos van Raalte volledig overgenomen. Rovekamp was al gedeeld eigenaar van Outdoor Valley en is samen met Dorine van der Wijk eigenaar van Peak Events.

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.