Koninklijke+Beuk+vervoert+2000+Noordwijkers+naar+Andr%C3%A9+Rieu
Nieuws

Koninklijke Beuk vervoert 2000 Noordwijkers naar André Rieu

EVENEMENTENVERVOER - Wat begon met één telefoontje, eindigde in een groot vervoersevent voor 2000 buurtbewoners. Het was mevrouw Jo Koelewijn die zich na het winnen van de Postcodeloterijprijs afvroeg of er iets te regelen viel met Koninklijke Beuk.

Dolf Beuk mevrouw Jo Koelewijn

Zij wist als eerste dat haar hele wijk, ’t Vinkeveld, in de prijzen gevallen was. Hoe leuk zou het zijn om het z’n allen, per touringcar, naar de Amsterdam Arena te reizen. Koninklijke Beuk heeft dit vervoer onlangs met 35 touringcars verzorgd.

Monique Beuk: 'Wij haakten in op het idee dat Noordwijkers letterlijk en figuurlijk als winnaars uit de bus zouden komen. Het was de insteek om laagdrempelig maar grootschalig vervoer te verzorgen voor de winnaars uit ons eigen dorp. Hoe mooier kan het zijn. Door de bewuste lage prijsstelling van € 10,00 per persoon, inclusief gratis parkeren op ons terrein, stond de telefoon al gelijk roodgloeiend. Het zou een Noordwijks feestje worden.'

Colonne
Het event is geheel volgens verwachting verlopen. Vol spanning en goede zin gingen de prijswinnaars op weg naar de Arena. Men heeft enorm genoten van het indrukwekkende decor, het overweldigende concert van Andre Rieu en een afsluitend optreden van Jan Smit. Na afloop wist men de touringcars snel te vinden en werd er door 35 touringcars evenementenvervoer verzorgd over de A4 in colonne terug naar Noordwijk gereden.

Monique: ‘De Noordwijkers die bewust gekozen hebben voor collectief personenvervoer per touringcar verdienen een pluim. Zij lieten immers allemaal de eigen auto staan. Deze ontwikkeling past geheel in de MVO gedachte van onze milieu campagne De Groene Beuk maar ook in de campagne van de Gemeente Noordwijk, die MVO ook hoog in het vaandel heeft staan.'
 

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.