Kom ook naar Festivak, 15 en 16 november in Jaarbeurs Utrecht

02-11-2017 - VAKBEURS PUBLIEKSEVENEMENTEN EN FESTIVALS - Al 21 jaar is Festivak een toonaangevende beurs op het gebied van evenementen. De beursvloer biedt meer dan 250 stands en paviljoens met ideeën voor de organisatie van jouw aankomend evenement. De beurs geeft een overzicht van facilitaire voorzieningen zoals tenten, verhuurders van meubilair, catering, locaties, attracties en entertainment.

Naast organisatoren van (grote) publieksevenementen is Festivak ook steeds interessanter voor organisatoren van bedrijfsevenementen, corporate managers en bijvoorbeeld organisatoren van Personeelsfeesten of directiesecretaresses. Dat blijkt wel uit de organisatie van het ‘PV-plein’ waar op 16 november een speciaal programma voor Personeelsverenigingen wordt georganiseerd.

PV-ers maar ook andere geïnteresseerden kunnen zich laten verrassen en luisteren naar een aantal specialisten op het gebied van personeelsuitjes en bedrijfsfeestjes. Het is een sterk inhoudelijk programma waarbij praktijkcases en actuele onderwerpen voor personeelsverenigingen ruimschoots aan bod komen. Bovendien kunt u netwerken met bestuursleden van andere PV’s.

Het PV seminar wordt geopend met een gezamenlijke lunch. De entree, lunch en deelname zijn geheel kosteloos. Het programma is als volgt:

Lunch: 12.00 uur - 12.30 uur
Geniet samen met Festivak, PV-Magazine, personeelsverenigingen en aanbieders van personeelsuitjes van een overheerlijke lunch.

Programma:12.45 uur - 14.30 uur
1. Personeelsvereniging Scheepswerf DAMEN en Personeelsvereniging ASVZ - Creating the Damen Feeling! door Pascale van den Elzen en Mark Verheul
2. MS de Jordaan - Wie goed doet goed ontmoet door Petra Ruijs
3. OAD - Door slim te verbinden, ga je optimaal ontzorgen door Ruben van den Burg
4. Popschool Parkstad - Maak elke dag een nieuw geluid door Robin Zalm
5. Verschoor reizen - Jouw favoriete zoekmachine en jouw persoonlijke reisadviseur! door Jacco Verschoor
6. Walibi Holland - Where Business is pleasure! door Irene Schots en Mark Doppenberg

Het volledige programma is te vinden op www.festivak.nl.

Thema Festivak 2017
Het thema van deze editie is ‘Ontwikkel nu je digitale strategie’. Nieuwe technologieën creëren nieuwe kansen. Leer tijdens deze tweedaagse vakbeurs hoe deze toegepast kunnen worden voor de digitale strategie van jouw evenement. De mogelijkheden van digitalisering voor jouw evenement, hoe jij het kan toepassen en daar ook de resultaten van hebt komt zowel terug bij deelnemers op de beursvloer als in het lezingenprogramma.

Kom je ook naar Festivak? Registreer je gratis via www.festivak.nl.

 

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer
>GERELATEERD uit Eventbranche Select®
 1. Artishock Events & Marketing

  Slingers ophangen kan iedereen, Artishock houdt zich bezig met het ontwikkelen van evenementen die (of dit nu voor...
 2. D&B Eventmarketing

  D&B Eventmarketing helpt organisaties hun dromen en ambities te realiseren.
 3. Paviljoen de Witte

  De zee. De zilte lucht. Een zomerse bries. Wapperend witte vitrage voor de hoge, openslaande deuren naar het riante...
 4. Amerpodia

  Historische locaties voor elk evenement
 5. RAI Amsterdam. De ideale plek voor uw evenement

  Een evenement, vergadering of congres bij RAI Amsterdam is nog leuker met een bezoek aan de stad Amsterdam. Amsterdam...

EventBranche supporting partners

 

EventBranche preferred partners