Kom naar event vakbeurs BOE19 in Dortmund: Holland Pavillon groter dan ooit en gratis kaarten

05-12-2018 - BOE International beurs in Dortmund, de internationale vakbeurs voor LIVE Communicatie in Europa, staat weer voor de deur op 16 en 17 januari 2019. Dit keer met een groter Holland Pavillon, met 20 Nederlandse eventbedrijven en uitgebreid kennisprogramma, een beurstour langs interessante partijen én de eerste editie van de BrandEx Awards. En: wij hebben gratis toegangskaarten!

Tijdens #BOE19 staan 550 exposanten uit 13 landen verdeeld over 6 thema hallen. Zij zorgen in twee dagen voor een uitgebreid aanbod aan kennis, netwerk en promotie voor de ruim 10.000 bezoekers. Dortmund is op 15, 16 en 17 januari 2019 het absolute epicentrum van de Europese eventwereld. Zo vindt op 15 januari de eerste editie plaats van het BrandEx Festival, waar vele Duitse organisaties de krachten hebben gebundeld om een congres en awardshow van topniveau neer te zetten. Een aanrader om een dagje voor vrij te maken!


#BOE19 IS GRATIS TE BEZOEKEN, REGISTREER U MET ONDERSTAANDE CODE:
Ga naar : https://www.boe-messe.de/ticketsgutscheine.html
Gebruik toegangscode: NobordersHOLLAND PAVILLON
Op 16 en 17 januari 2019 is er voor de derde keer een Holland Pavillon te vinden op de BOE-beursvloer. Een grote stand waar Nederlandse eventbedrijven hun product of concept tonen aan de Duitse eventindustrie. Met het thema ‘Geen grenzen’ verwijzen de initiatiefnemers met een typisch Nederlandse knipoog naar de 30e verjaardag van de opening van de Berlijnse grens. Twaalf internationale sprekers (zie programma op www.eventbrancheduitsland.nl, 20 exposanten en een zeer gerenommeerd netwerkevenement maken het bezoek een must voor bezoekers van de BOE. De afsluitende No borders borrel op dag 1, de eerste EventBranche Borrel van het jaar, zorgt voor een internationaal verbindend karakter.

Ook exposeren op het Holland Pavillon?
Voor 1695,- sta je twee dagen op Best of Events Dortmund. Jouw eigen plek, food&beverage, stroom, verlichting, toegang tot de BoE afterparty, mediapakket t.w.v. 330,- euro en exposure via alle kanalen van EventBranche.nl. Deelnemen? Neem dan vrijblijvend contact op met Corine Hamer via corine@eventbranche.nl.


#BOE19 IS GRATIS TE BEZOEKEN, REGISTREER U MET ONDERSTAANDE CODE:
Ga naar : https://www.boe-messe.de/ticketsgutscheine.html
Gebruik toegangscode: Noborders

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer
>GERELATEERD uit Eventbranche Select®
 1. Lindhout Events

  Lindhout Events wordt gekenmerkt door jarenlange ervaring in de evenementenbranche. Wij zijn snel, accuraat en hebben...
 2. Jaarbeurs Media Plaza

  Media Plaza van Jaarbeurs is een van de meest moderne en innovatieve congres- en vergaderlocaties in Europa.
 3. KNVB Campus

  De gloednieuwe KNVB Campus is dé plek waar onze nationale selecties trainen en waar trainers worden opgeleid
 4. UP Events

  Bij UP Events kom je voor de beleving. Na één bezoek wil je meer. En als je terugkomt krijg je weer iets nieuws. To...
 5. Artishock Events & Marketing

  Slingers ophangen kan iedereen, Artishock houdt zich bezig met het ontwikkelen van evenementen die (of dit nu voor...

EventBranche supporting partners

EventBranche preferred partners