Kitchen+Deluxe+en+Pure%2Dliner+f%C3%AAteren+eventmanagers+ING
Nieuws

Kitchen Deluxe en Pure-liner fêteren eventmanagers ING

PARTYCATERING - Kitchen Deluxe en Pure-liner zorgden met enkele toeleveranciers voor een bijzonder evenement voor de eventmanagers van ING.

Kitchen Deluxe organiseerde onlangs in samenwerking met Pure-liner een tastingdag voor de eventmanagers van ING. Tijdens de dag beleefden de eventmanagers van ING een ontspannen dag die in het teken stond van het nieuwe werken aan boord van de Pure-liner2.

Kennis maken
'De samenwerking tijdens het evenement tussen de bedrijven en haar leveranciers zoals, DCRT, Bubbles incl. en Event Dimensions pakte goed uit gedurende de dag. De eventmanagers van ING maakten naast het officiële werkprogramma op een informele manier kennis met de bedrijven', aldus de organisatoren.

Relatie klant - leverancier
‘De relatie tussen een klant en een leverancier moet verder gaan dan puur het contact voor een evenement. Door elkaar te ‘helpen’ en te vermarkten verandert een samenwerking. Je zit niet langer tegenover elkaar, maar naast elkaar en daar is dit evenement, en met name de samenwerking met elkaar, een perfect voorbeeld van’, aldus Mark Overink (Kitchen Deluxe) en Marthen Bakker (Pure-liner).

Glow in the dark diner
Het dagprogramma aan boord van het schip werd afgesloten met een nieuw cateringconcept van Kitchen Deluxe. In het theater van het schip vond een glow in the dark diner plaats. Een nieuwe beleving van dineren aan boord van het schip.‘Een unieke en informele kennismaking,het was echt een top dag, bedankt daarvoor!’, aldus Bastijn Olthof,ING Sponsoring & Evenementen.
 

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.