Kameryck: Groene eventlocatie? Groen eventgebied!

19-04-2019 - EVENEMENTENLOCATIE KAMERYCK - In den beginne was er niets, echt helemaal niets. Totdat Hans Voorn en zijn compagnon Mark Haagen het prachtige idee kregen om in Kamerik evenementenlocatie Kameryck te bouwen. In 2007 opende de locatie middenin het oer-Hollandse platteland haar deuren. In 2019 na een slopend proces heropende Kameryck de deuren: twee keer zo groot!

Het groene goud van Buitenplaats Kameryck:

Groene eventlocatie? Groen eventgebied!

 

Middenin het groen, maar tegelijkertijd op steenworpafstand van Utrecht en Amsterdam. Het succes van Kameryck zorgde al snel voor grootsere plannen en ondanks vele juridische tegenslagen, is het nu zo ver: Buitenplaats Kameryck is één van de weinige locaties in Nederland die op gaat in de omliggende natuur, ruimte biedt aan congressen tot 400 personen met 12 subzalen, een grote groene speeltuin voor activiteiten en teambuilding en een eigen topkeuken om bedrijfsfeesten of diners met biologische streekproducten tot een waar (culinair) hoogtepunt te maken. Buitenplaats Kameryck, geen locatie, maar een compleet eventgebied.

De spraakmakende congres- evenementenlocatie is door de uitbreiding qua capaciteit verdubbeld. Daarmee biedt Buitenplaats Kameryck sinds maart 2019 een nieuw antwoord op de vraag in de markt. ‘Dit is een van de weinige locaties die de congresmarkt op goede en professionele manier kan bedienen, en tegelijkertijd alles in huis heeft voor de particuliere markt. Beide markten kunnen we nu op een goede en respect volle manier servicen door de extra ruimte met alle benodigde technieken, 400 parkeerplaatsen en het fantastische uitzicht’, glunderen Mark Haagen en Hans Voorn.

Geestelijk vader van het door de natuur van het Groene Hart omarmde gebouw, Hans Voorn: ‘Je bent niet alleen in een gebouw, je bent in een gebied. De locatie zelf ademt heel mooi met de omliggende natuur, het lijkt wel of het pand er altijd al stond. De look and feel, de keuze van het materiaal, straks als de terrassen weer volop in de zon liggen… Wij zijn geen locatie, wij zijn een eventgebied. Waar kun je in de Randstad nou een congres tot 400 personen huisvesten, pitch & putt golf spelen, fierljejeppen, heerlijk dineren en een bedrijfsfeest geven met eventueel ook nog overnachtingsmogelijkheden? De mogelijkheden zijn eindeloos.’

 

 • 400 personen plenair, 12 subzalen

De nieuwe grote zaal biedt plaats aan 400 personen plenair. Dankzij schuifwanden en de flexibiliteit van de locatie zijn er ook nog eens 12 subzalen te vormen.

 • Duurzaam

Als locatie middenin het Groene Hart is er groot respect voor de omgeving en het heerlijke wijdse uitzicht. Duurzaamheid zit dan ook in de genen van de locatie en het pand: het nieuwe deel draait zonder aardgas. Alle energie komt uit warmtebronnen.

 • Catering

De eigen keukenbrigade maakte indruk tijdens EventBranche LIVE, het kennis- en netwerk evenement, waar de eventprofessionals en opdrachtgevers een 8 gaven aan de culinaire invulling. Ook hier duurzaam en natuurlijk: er wordt veel gewerkt met biologische streekproducten.

 • Techniek

Tijdens de recente verbouwing is de techniek volledig state-of-the-art geworden. Wat te denken van een 14,5 bij 4 meter scherm, perfectie in licht en geluid en Moods on Demand, waarmee met een druk op de knop de gehele sfeer kan veranderen.

 • Bereikbaarheid

10 minuten vanaf de afslag van zowel de A12 als de A2, 400 gratis parkeerplaatsen en geheel in lijn met de natuurlijke accommodatie: gratis shuttle service van en naar NS Station Woerden.

 • Multifunctioneel

De locatie van de toekomst  moet duurzaam zijn, kwaliteit bieden en dat voor diverse groepsgrootten en soorten events. Bij Buitenplaats Kameryck kunt u terecht voor een meeting met 3 personen en een kick-off voor de vele honderden collega’s van uw bedrijf. En of nu op het terras zit na een bedrijfsuitjes, of tijdens het congres een break-out heeft in een van de 3 paviljoens op het 20 hectare terrein, het uitzicht, de vogels, de koeien en de schapen geven u altijd het frisse gevoel van een weisessie.

Teambuilding, indooractiviteiten, sportieve breaks en zelfs overnachten, congressen, bedrijfsfeest of welk andere evenement ook, er zijn 3 elementen die van een event bij Buitenplaats Kameryck het startpunt maken voor een mooie zakelijke toekomst: de groene energiestoot van het prachtige Nederlandse landschap, de enorme ruimte zowel binnen als buiten en het team eventprofessionals die heel goed weten wat u wilt.

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer
>GERELATEERD uit Eventbranche Select®
 1. De Rijtuigenloods

  De Rijtuigenloods biedt met de combinatie van een historisch, industrieel karakter en een trendy interieur een unieke...
 2. Kinly Rental B.V.

  Aankleden van uw evenementen met meer dan alleen audiovisuele ondersteuning? Daarvoor bent u bij Kinly aan het...
 3. Woudschoten Hotel & Conferentiecentrum

  Woudschoten Hotel & Conferentiecentrum in Zeist is centraal gelegen op een bosrijk eigen landgoed van 45 hectare....
 4. Bureau voor Evenementen

  Bureau voor evenementen is een nononsense evenementenbureau die haar tijd vooruit is. Het goede van traditionele...
 5. De Kuip Meetings & Events

  Je komt samen in De Kuip!

EventBranche supporting partners

EventBranche preferred partners