Kaapstad+wint+WK+op+MICE%2Dgebied
Nieuws

Kaapstad wint WK op MICE-gebied

Tijdens de 17de World Travel Award uitreiking in Johannesburg, mocht Kaapstad de award voor ‘Afrika’s meest vooraanstaande bestemming’ in ontvangst nemen.

De sfeer van het WK was duidelijk voelbaar tijdens de jaarlijkse uitreiking van de World Travel Awards. 'Zuid-Afrika, en Kaapstad in het bijzonder, heeft al veel lof mogen ontvangen voor de het hosten van het WK 2010. Met de uitreiking van deze belangrijke award krijgt de hoofdstad nog een extra impuls van positieve aandacht', aldus Anneli Bronkhorst van wwtourism.org.

Kaapstad was veel in de media de afgelopen weken en maanden in aanloop naar het WK.
'Iedereen heeft hard gewerkt om Kaapstad positief op de kaart te zetten, en het resultaat is dat Kaapstad erkenning krijgt van de belangrijkste branche die ze nodig heeft: de toeristenbranche. Kaapstad is een fantastische wereldstad om in te wonen, te werken, te studeren, te bezoeken en om in te investeren. Een unieke stad, die continue in beweging is om steeds beter te worden.'

Toekomst
Voor de toekomst heeft Kaapstad zich grote doelen gesteld. Na het WK 2010 wil het bestuur van Kaapstad de economische impact van het WK verdubbelen. Dit doel moet in 2020 bereikt worden.
 

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.