Jubileumeditie+%23BBBQ18+naar+record%3F+Nu+al+bijna+500+aanmeldingen%21
Nieuws

Jubileumeditie #BBBQ18 naar record? Nu al bijna 500 aanmeldingen!

BEACHBRANCHEBARBECUE - De 20e editie van de BeachBrancheBarbecue (#BBBQ18) op maandag 9 juli bij Strandclub WIJ zou wel eens het allergrootste strandfeest voor eventprofessionals ooit kunnen worden. De teller staat 3 weken van te voren al op 500 (!) inschrijvingen. Wilt u ook aanwezig zijn op hét feest voor eventprofessionals en opdrachtgevers? Het kan nog...

Hard werken. Het hele jaar bezig zijn met creatieve effectiviteit. Samenwerken met collega's en andere eventbedrijven. Juist daarom is er één moment in het jaar dat geen eventprof mag missen: de BeachBrancheBarbecue, het grootste strandfeest voor de eventbranche in Scheveningen. Kom volleyballen, relaxen, netwerken op slippers, feesten en genieten van overheerlijke barbecue concepten. Het feest voor iedere eventprof en opdrachtgever.

Bestel uw kaarten voor de #BBBQ18


 

 

 


The Day After: The Experience Conference van IDEA

Nog puf over? De volgende dag is de Experience Conference van IDEA. Wat is er nou mooier dan na een avond eventfeest, een ochtendje uit te slapen om vervolgens een bak aan kennis en inspiratie op te doen? Dat kan, tijdens de 3e editie van The Experience Conference van IDEA en voor de echte die hards ook nog Event Street.

>> Kaarten bestelt u hier 


© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.