Jouw 'event innovatie' op The Next Event?

09-03-2018 - Op 03 april 2018 organiseert EventBranche.nl i.s.m. een groot aantal partners uit de Nederlandse eventbranche The Next Event. Dit kennisfestival zal plaatsvinden in de Van Nelle fabriek in Rotterdam. Tijdens deze dag geeft EventBranche.nl 16 innovatieve nieuwe bedrijven met een product of dienst passend in de evenementenbranche de kans om zich te presenteren richting ‘evenementen organiserend Nederland’.

Één van de voorwaarden om voor deze speciale deelname in aanmerking te komen is dat je lid bent/wordt* van EventBranche.nl en dat het product of de dienst al wel ‘te koop’ is en dus direct is in te zetten. In het geval dat het om een startup gaat is het ook belangrijk dat je met je product of dienst niet langer dan 3 jaar actief bent in de evenementenbranche.

Als ik aan bovenstaand voldoe betekent dit dan automatisch dat ik van de partij ben?
Nee, nog niet helemaal. EventBranche zal proberen een zo gebalanceerd en divers mogelijk aanbod te presenteren. Dit houdt in dat we zorgvuldig een afweging gaan maken aan welke 16 bedrijven we deze plekken gaan weggeven. 

Wil je je bedrijf/product/dienst hiervoor aanmelden stuur dan een mail met uitleg en daarin een link naar je website, brochure of andere informatie op basis waarvan we ons een beeld kunnen vormen naar askin@eventbranche.nl. We nemen dan meteen je aanvraag in behandeling en proberen je hierop zo snel mogelijk een terugkoppeling geven. Bellen mag ook: 0314- 361060

* Lidmaatschap EventBranche is  159 euro per jaar. 

 

 Wat is The Next Event?
The Next Event is een kennisfestival gericht op opdrachtgevers/organisatoren van evenementen. Die groep varieert van secretaresse tot marketeer, communicatieprofessionals tot eventmanager. Eigenlijk alles en iedereen die binnen een bedrijf, instantie, overheidsinstelling of goed doel te maken heeft met de organisatie van evenementen.

The Next Event is volledig ingericht om antwoord te geven op de vragen van haar bezoekers. Dat kan middels kennis, tips en expertise van professionals, maar zeker ook door het aanbod wat daarbij hoort. Geen ellenlange beursgangen, waar de diversiteit per gang uw zoektocht naar antwoorden bemoeilijkt. U bent niet op zoek naar de speld in de beurshooiberg, maar u wordt vanaf moment 1 aan de hand genomen, op weg naar uw antwoorden.

The Next Event is simpel gezegd te verdelen in WAAROM organiseer ik een evenement en HOE organiseer ik een evenement. De content alsmede het aanbod is daarom gebaseerd op en wordt ondersteund door www.eventbranche.nl en www.evenementorganiseren.nl Dat betekent dat er een congres is met veel inspiratie, nieuwe inzichten en de grote merken om uw eventmarketing en live communicatie naar the NEXT level te krijgen. Tegelijkertijd is er EvenementOrganiserenLIVE waar kennis, inspiratie en aanbod per plein wordt aangeboden: met sprekers, experts en professionals per tak van sport. 

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer

EventBranche supporting partners

 

EventBranche preferred partners