Jouw bevlogen event: Hoe events een effectief onderdeel van de bedrijfsstrategie vormen

13-09-2019 - Hoe goed de strategie ook is, het zijn de mensen zijn die het verschil maken. Hoe krijg je jouw team bevlogen? Wat betekent dat? Tijdens The Next Event op 18 september neemt spreker Joost van der Weijden jou mee in zijn verhaal. Kom naar deze presentatie om geïnspireerd te raken. Je loopt de zaal uit met praktische inzichten, een grote glimlach en nieuwe contacten!

Joost is opgegroeid in de polder en volwassen geworden in de stad. Hard werken in de fabriek en vlammen als entertainer. Vanuit het toerisme naar DOOR Training & Coaching. Waar hij van loondienst doorgroeide tot mede-eigenaar. Hoe? Vooral door met veel bevlogenheid hard te werken. En zaken simpel te houden.  DOOR Training & Coaching organiseert jaarlijks verschillende relatie- en klant events. De laatste jaren met de focus op ‘impact maken’. Op The Next Event combineert Joost zijn inzichten als trainer, blunders als ondernemer, lessen als event organisator en ervaringen als veel gevraagd spreker. Één belangrijk inzicht? 
 

 


Benieuwd naar het complete programma?

 

Podium ​1: ​Hoe ziet 'The Next Event' eruit?

 • Influencers? Hoe zet je hen in voor je merk, bedrijf en rondom jouw evenement?
 • Eventtrends: ontwikkelingen, voorspellingen en kansen
 • Content creëren: van onschatbare waarde voor events

 

Podium 2: Praktische input - workshops

 • Workshop eventdesign: van stoelen naar doelen
 • Volle zalen: de beste strategie voor een uitverkocht event
 • Presenteren: hoe breng je mensen in beweging?

 

Podium 3: Learn from the Best

 • Events als effectief middel van de bedrijfsstrategie
 • De impact van technologische ontwikkelingen
 • Neuromarketing meets experience-marketing
 • Live als meest krachtige tool voor gedragsverandering
 • Hoe creëer je waarde en hoe meet je dat?
 • WhatsApp voor events. Effectief communiceren, engagement, data, upselling

 

Podium 4: ​Het evenement dat niemand wil missen - masterclass

Laagdrempelige tips, do's en don'ts van eventexpert Erik Peekel. Hij neemt je mee langs voor- en natraject en natuurlijk alle tips die je nodig heeft voor een impactvol event.


Negentig kennissessies!

En dan zijn er nog negentig kennisexposanten met een eigen huiskamerstand. Zij staan niet te zwaaien met vlaggen of logo’s, maar delen hun expertise en kennis. Op onderwerp. Dus meer weten over hoe komt je tot interactie, tips voor events in een bepaalde locatie, duurzame evenementen, data halen uit je bezoekers, et cetera et cetera.


Kom ook naar The Next Event

In één dag een volwaardig experience-marketeer? Het kan. Woensdag 18 september in de Broodfabriek in Rijswijk bieden we een ongekend kennis- en netwerkprogramma. Vier podia, negentig kennissessies! Voor jou en je collega hebben we nog gratis kaarten klaarliggen. We verwelkomen je graag als één van de honderden merken, bedrijven en instanties, die zich die dag volledig laten onderdompelen in de wereld van experiences en events. Kom naar The Next Event 2019.

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer
LAATSTE KANS: 90 kennissessies, 4 eventpodia, gratis kaarten #TNE19

>GERELATEERD uit Eventbranche Select®

EventBranche supporting partners

EventBranche preferred partners