Joost Dubois (The Ocean Cleanup) ontvangt Lintje voor Live

24-01-2020 - LINTJE VOOR LIVE - Branchevereniging IDEA reikt al enige tijd lintjes uit aan mensen, merken en organisaties die op een slimme, effectieve en impactvolle manier live en events inzetten voor hun marketing en/of communicatie. Dit keer ging het lintje naar Joost Dubois, Head of Communications van The Ocean Cleanup.

Het verhaal van en rondom The Ocean Cleanup wordt op terugkerende momenten vertaald naar events. Daarmee waren ze dichtbij een Gouden Giraffe en wonnen ze internationaal een prijs:

The Ocean Cleanup The Next Phase from BIND on Vimeo.

Officieel is Joost Dubois Head of Communications bij The Ocean Cleanup, de non-profit van Boyan Slat die met visionaire techniek de plasticsoep uit onze zeeën – en inmiddels ook rivieren – vist. Maar zelf noemt Joost zich liever ‘chief storytelling’. ‘Joost gelooft in livecommunicatie’, aldus Maarten Schram van IDEA. ‘Op cruciale momenten zet hij events effectief in om de missie en initiatieven van The Ocean Cleanup te verspreiden. Daar slaagt hij geweldig in, zo blijkt uit de substantiële funding die is gegenereerd en het enorme (media)bereik dat werd gerealiseerd. Zijn visie en vakmanschap belonen wij met een Lintje voor Live.’

Bekijk de uitreiking en het interview tussen Maarten Schram en joost Dubois:

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer
>GERELATEERD uit Eventbranche Select®

EventBranche supporting partners

EventBranche preferred partners