4 november 2008

Jonnie Boer (Librije) en Theo Lens (Foodlab) werken samen

Door Sjoerd Weikamp

Rubrieken

Jonnie Boer van sterrenrestaurant De Librije en cateraar Food on Tour gaat samenwerken met Theo Lens van organisatiebureau EastSide en cateraar Foodlab. Onder de naam Foodlab on Tour willen de twee 'een nieuwe standaard in catering bewerkstelligen'.

‘Onder de naam Foodlab on Tour, presenteren we een unieke combinatie voor ongekende culinaire belevingen op sterrenniveau. Met de ambiance en inrichting van een trendy toprestaurant op locatie, inclusief de representatieve good looking bediening’, aldus Theo Lens van Foodlab en EastSide.‘Onze gezamenlijke expertise biedt daadwerkelijk ‘the best of both worlds’. De keuken van Food on Tour en de trendy event cateringexpertise van Foodlab vormen een perfecte – spraak- en smaakmakende – combinatie. Dankzij deze samenwerking worden alle zintuigen van de gasten op het allerbeste niveau verwend. Kortom, een totaalbeleving.’

Michellin-niveau
Met drie Michelinsterren behoort restaurant De Librije in Zwolle tot het neusje van de zalm. Recent is het culinaire duo Jonnie en Thérèse Boer ook gestart met cateringactiviteiten onder de naam Food on Tour. De witte en zwarte brigade van Food on Tour is door de familie Boer opgeleid. 'Hierbij wordt elke culinaire creatie puur artwork in kleur, geur en smaaknuances: internationale delicatessen met een eigenwijze twist. Door de samenwerking met Foodlab kan er een nog vollediger ervaring op locatie geboden worden.'