Jaarbeurs+opent+The+Foodgate+tijdens+Vakantiebeurs
Nieuws

Jaarbeurs opent The Foodgate tijdens Vakantiebeurs

The Foodgate is geopend tijdens de eerste dag van de Vakantiebeurs. The Foodgate, ook wel de poort naar de wereldkeuken, biedt 400 zitplaatsen en de mogelijkheid om 4.000 mensen per dag te bedienen.

Kees Aalbers, operationeel directeur Jaarbeurs Catering: 'Met The Foodgate willen we de beursbezoekers binnen de Jaarbeurs een diversiteit aan eten en drinken bieden. Daarin zijn we dus verder gegaan dan alleen het assortiment. In samenwerking met Roeland de Jong, de architect van bureau123DV en Niels de Swart van Arjan van Dijk Decor zijn inrichting, decoratie, gebruik van kleuren en materialen tot aan de kleding en disposables op de verschillende ‘werelden’ afgestemd. Alles past bij de specifieke keuken waar de gast iets te eten of te drinken haalt. Onze gasten vinden zo gegarandeerd altijd waar ze zin in hebben.'

Beursbezoekers kunnen kiezen uit gerechten van vier wereldkeukens, namelijk Italiaans, Amerikaans, Oosters en Frans. Met de naam, uitstraling en inrichting geeft The Foodgate de foodcorners - Oriental, Con Gusto, Le Parisien en The American - een eigen gezicht. Daarnaast kunnen bezoekers terecht voor salades bij de Salads corner en fruit en verse sappen bij Fruit & Juices.

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.