Jaarbeurs creëert met SCALA eventconcept voor maximaal 650 personen

16-07-2020 - EVENEMENTENLOCATIE JAARBEURS - Een locatieconcept waarbij de grootte van Jaarbeurs optimaal benut is om een verrassende en overweldigende setting neer te zetten, waar coronaproof, evenementen tot wel 650 personen plaats kunnen vinden.

SCALA is in samenwerking met IINIIFraai ProjectenCoreworks en Mertens AVR ontstaan en faciliteert in het organiseren van impactvolle veilige live ontmoetingen, van corporate events en congressen tot culturele voorstellingen met een maximum aantal van 650 personen. Deze zomer wordt SCALA gebouwd in het Event & Exhibition Centre van Jaarbeurs, zodat organisatoren vanaf 26 september 2020 tot en met 31 december 2020 gebruik kunnen maken van dit tijdelijke concept. Het betreft een kant-en-klare constructie waarbij het een kwestie is van plug & play. Organisatoren kunnen een eigen invulling aan de locatie geven. 

Peter van der Veer, Commercieel Directeur van Jaarbeurs, kijkt uit naar SCALA: “Live ontmoetingen zijn in deze tijd waardevoller dan ooit. Daar weten we bij Jaarbeurs alles van. Wij hebben de ruimte en de middelen om veilige ontmoetingen te faciliteren. We zijn daarnaast altijd op zoek naar hoe we waarde kunnen toevoegen aan een evenement. Met SCALA creëren we voor gasten een unieke beleving. Onze inspiratie voor dit locatieconcept komt uit Milaan waar het theater La Scala staat. Ik kijk uit naar de komst van SCALA en de gave evenementen die er kunnen plaatsvinden.”


Het theater
SCALA bestaat uit drie verdiepingen met 129 loges, aparte trapopgangen en wandelpaden. Hiermee wordt een intieme setting gecreëerd waarbij iedereen veilig vanuit een eigen loge dichtbij het podium zit. Vertical seating brengt de beleving dichtbij waardoor alles de onverdeelde aandacht krijgt die het verdiend.

Rob de Otter, Founder & Owner van IINII, licht toe: “Als je mensen uitnodigt, dan moet je hun veiligheid kunnen garanderen. SCALA brengt mensen (veilig) bij elkaar. Van corporate tot culturele events en van congressen tot voorstellingen. Echt op anderhalve meter en toch dichtbij. Waardevolle ontmoetingen in een fantastische ambiance, dat is SCALA.”

De Afstandhouder
Om veiligheid en 1,5 meter afstand voor en/of na een evenement in SCALA te garanderen wordt in de foyer gebruik gemaakt van de Afstandhouder. Dit is een mobiel en multifunctioneel meubel op statafel hoogte. Lees hier meer over de Afstandhouder. Daarnaast treft Jaarbeurs diverse andere maatregelen. Bekijk hier welke maatregelen dit zijn:

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer
>GERELATEERD uit Eventbranche Select®
 1. Kameryck V.O.F.

  Deze bijzondere locatie ligt prachtig tussen de weilanden en heeft een mooi terras aan het water. De omgeving ademt...
 2. Evenementenlocatie Eiland van Maurik 19

  Evenementenlocatie Eiland van Maurik 19 is een inspirerende locatie voor avontuurlijke evenementen.
 3. Markant Outdoorcentrum

  Een Bedrijfsfestival of sportief evenement bij Markant Outdoorcentrum. Kom gegarandeerd met mooie verhalen thuis!
 4. Tobacco Theater

  TOBACCO Theater, een indrukwekkend pareltje in de culturele hoofdstraat van Amsterdam.
 5. LIVE MEDIA FACILITIES

  Live Media is specialist in video livestreaming en doet dagelijks niets anders. Wij verzorgen voor u de complete live...

EventBranche supporting partners

EventBranche preferred partners