ISS+Catering+Services+komt+met+Company+Kitchen
Nieuws

ISS Catering Services komt met Company Kitchen

Cateraar ISS Catering Services heeft de cateringmarkt in rap tempo zien veranderen. Om op de nieuwe omstandigheden in te spelen komt ISS met een nieuwe cateringbrand: Company Kitchen. Een voorloper op de veranderingen in partycateringland?

Company Kitchen is het antwoord van ISS Catering Services op hippe en trendy catering. 'Mensen stellen steeds meer prijs op een meer horecamatige look & feel, gezonde, verse en lokale producten. Het brand Company Kitchen sluit hier precies op aan. Company Kitchen is gebaseerd op de pijlers Good. Honest. Food. Wij werken met andere producten dan voorheen. Waar mogelijk gezonder, lokaal, biologisch en zelf bereid. We werken met vier hero’s (speciale trekkers), te weten: de sandwich, soep, maaltijdsalade en brood. We hebben een eigen smoothie en twee juices. De lach in ons logo geeft aan dat het brand nog een aantal plezier elementen bevat', aldus directeur Maarten Poels.

Co-creation
Omdat smaken verschillen en ISS als doel heeft om zoveel mogelijk een ‘personal touch’ aan de gerechten mee te geven hebben we ‘co-creation’ ontwikkeld. De gasten van het bedrijfsrestaurant worden zoveel mogelijk betrokken in de keuze qua aanbod en bereiding. De heldere communicatie met de gast is essentieel voor een optimale prestatie. Door middel van een webpagina, ook te gebruiken op uw smartphone, kunnen medewerkers stemmen op hun favoriete gerecht is en zien wat de speciale weekmenu’s zijn. Op die manier houden wij precies in de gaten wat de wensen van de medewerkers zijn en kunnen wij hierop inspelen.
 

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.