Is+de+festivalmunt+verleden+tijd%3F
Persberichten

Is de festivalmunt verleden tijd?

EVENTBENODIGDHEDEN - Elke feestganger kent de nadelen van plastic betaalmuntjes. Je moet er vaak lang voor in de rij staan en na afloop zit je met de teveel gekochte exemplaren in je maag. De oplossing? De Festicoin betaalapp.

Waarschijnlijk  heeft u er thuis ook nog een aantal liggen: nutteloze festivalmuntjes. Deze muntjes veranderen elk jaar en u heeft er daarom ook niks meer aan, maar;  €2,50 per stuk dus toch maar bewaren. Bij Matrixx Events maakten alle 7000 bezoekers van het Oktoberfst gebruik van de app. De Festicoin betaalapp. David Brons ontwikkelde Festicoin met als doel de gebruiker veel ergernis en onnodige kosten besparen. ,,Een wereldprimeur’’, aldus de eigenaar.

Hoe werkt het?
Koop via de app je digitale muntjes en bestel vervolgens je drankjes met de app. Bezoekers hoeven niet meer in de rij voor de muntenkassa te staan. Overgebleven virtuele munten kunnen namelijk weer omgeruild worden of later uitgegeven op volgende festivals. 

Vanaf zaterdag is de app voor het eerst verkrijgbaar in de Apple Appstore en Android Google Play Store. Meer informatie;  www.festicoin.io 

© 2021 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.