Internationaal+monsterverbond+in+beurzen%2D+en+congressector
Persberichten

Internationaal monsterverbond in beurzen- en congressector

BEURZEN EN CONGRESSEN - Drie grote internationale brancheorganisaties in de beurzen- en congressensector gaan een samenwerking aan. Daardoor ontstaat een Global Alliance tussen AIPC (The International Association of Convention Centres), ICCA (The International Congress and Convention Association), en UFI (The Global Association of the Exhibition Industry).

Met de bundeling van krachten hopen de drie omvangrijke en beter gestroomlijnde voordelen te bieden aan hun leden. 'Wij zijn allemaal organisaties met een mondiaal ledenbestand en perspectief. We waren altijd al complementair aan elkaar', aldus Aloysius Arlando, AIPC President. 'Nu de businessmodellen van beurzen, congressen, conferenties en andere business meetings zich blijven doorontwikkelen, wordt ook de overlap van de brancheorganisaties steeds sterker.' 'We kiezen voor samenwerken in plaats van competitie', aldus Craig Newman, president van UFI.

Foto vlnr: James Rees - ICCA President, Craig Newman - UFI President, and Aloysius Arlando - AIPC President

De drie organisaties beginnen hun samenwerking met de uitwisseling van hun kennis en het integreren van die specifieke kennis in ieders evenementen, research, voorwaarden en policy's.

>> Lees het volledige bericht: AIPC, ICCA and UFI Launch Global Alliance effort

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.