Interactieve beursplattegrond drukt papieren exemplaar van de beursvloer

26-10-2010 - De interactive FloorPlan is de nieuwe online digitale wayfinder voor beurzen, evenementen en retail en werd geïntroduceerd tijdens de IBC2010 in Amsterdam RAI.

Tripitch Mediacreatives, Faircom Media en Livingston lanceren samen, de nieuwste manier om interactief met bezoekers te communiceren en online informatie te verschaffen tijdens beurzen en evenementen: de interactive FloorPlan. Met een groot 46” touchscreen wordt het voor bezoekers eenvoudig om een stand of productinformatie met 2 klikken te vinden. En omdat bezoekers niet stil blijven staan is er een mobiele applicatie ontwikkeld die de gehele beursvloer binnen handbereik brengt. Het zoeken en puzzelen op een traditionele plattegrond behoort hiermee definitief tot het verleden.

'Een bezoeker van een beurs wil tegenwoordig op een snelle en effectieve manier zijn weg vinden naar die exposanten die voor hem relevant zijn. Exposanten zijn daarom snel te vinden op alfabet of categorie', aldus Erik Bakermans, digitalmedia director van Tripitch Mediacreatives.De interactive FloorPlan biedt een complete oplossing voor beurzen, evenementen en retail. Centraal staat altijd de 3-dimensionele beursplattegrond met de criteria waarop gezocht kan worden. Tevens is de applicatie uit te breiden met een Twitterwall – waarop “tweets” van bezoekers en exposanten gedeeld worden - , of met een videomodule die live streaming informatie kan geven.

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer
LAATSTE KANS: 90 kennissessies, 4 eventpodia, gratis kaarten #TNE19

>GERELATEERD uit Eventbranche Select®

EventBranche supporting partners

EventBranche preferred partners