Inspiratie in de vorm van 30 sprekers met onder andere sprekerstalent Thijs Lindhout

16-08-2019 - TOPSPEAKERS LIVE - Kosteloos inspiratie opdoen voor de beste sprekers van dit moment? Een van de grotere sprekerstalenten op dit moment is ongetwijfeld Thijs Lindhout. Met een eigen podcast, die vrijwel wekelijks door duizenden luisteraars goed wordt gewaardeerd en zijn uitverkochte –zelf geproduceerde- theatershows, timmert deze inspirator hard aan de weg. Op Topspeakers LIVE, dat plaatsvindt op 7 oktober in Leusden, is Thijs Lindhout te bewonderen op een van de vijf podia.

Tijdens TopSpeakers LIVE, in samenwerking met AFAS en EventBranche.nl, komen 30 professionele topsprekers samen om jouw als eventmanager te inspireren. Zo vertelt Wouter de Jong je alles over de sportschool voor je geest, gaat Karim Benammar je leren transformerend te denken, gaat Bas van der Veldt (AFAS Software) je alles vertellen over User Experience en laat Mark Tichelaar je hersenen kraken tijdens een keynote over Brain-Management. Moet je bij zijn dus!
 

Spreker: Thijs Lindhout


Je moet het maar durven! En Thijs Lindhout deed het: zijn goede baan plaatste hij even op een lager pitje en verdiepte zich in het sprekersschap. Alle goeroes op het gebied van geluk, mindfullnes, inspiratie heeft hij ‘all over the world’ bezocht. Van elke goeroe stak hij wat op en in zijn presentatie laat hij alle opgedane ervaringen zien en horen.

Iedereen is in het leven op zoek naar geluk en succes. Hier zijn veel boeken over geschreven en worden veel seminars over gegeven. Deze boeken en seminars zijn waardevol, maar altijd zo serieus. Kan het wat leuker….zo stelde hij zichzelf de vraag.

De 100% Inspiratie Show is het antwoord. Thijs Lindhout neemt je mee langs zijn intense zoektocht naar geluk en succes. Hij stelt zichzelf kwetsbaar op, vertelt hilarische anekdotes en neemt je mee langs zijn beste inzichten tot nu toe.

Is het leven nu maakbaar of niet? Zijn er simpele tips om meer te genieten en minder te stressen? Wat is het nr. 1 ding dat gelukkig maakt? En als dit niet het realiseren van je dromen is, wat is het dan wel? Antwoorden op deze vragen ontdek je tijdens Topspeakers LIVE. Inspiratie genoeg….voor elke event manager. 
 

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer
>GERELATEERD uit Eventbranche Select®

EventBranche supporting partners

EventBranche preferred partners