IDTV produceert ‘postcards’ van artiesten tijdens Eurovisie Songfestival 2020

12-12-2019 - De postcards, de korte introductiefilmpjes van de artiesten tijdens het Eurovisie Songfestival, worden komend jaar geproduceerd door IDTV. In de 41 video’s worden de artiesten ontvangen door een sportclub, groep, gemeenschap of vereniging die een uniek stukje Nederland laten zien.

“Het Eurovisie Songfestival in Nederland is een unieke gebeurtenis. Daar wil je bij zijn en je steentje aan bijdragen. Ik ben enorm trots dat we als IDTV deze prestigieuze klus mogen gaan doen!,” aldus CEO Taco Rijssemus. “Voor dit project hebben we een aantal van de beste Nederlandse regisseurs en cameramensen aan ons verbonden, die samen met ons 41 verhalen van Nederlanders op bijzondere wijze gaan vertellen”.

Zoektocht
In het vinden van de juiste producent en het beste idee voor de postcards ging een uitgebreid pitchtraject vooraf waar diverse tv-producenten en reclamemakers aan meededen. “Als organisatie van het Songfestival raakten we er tijdens het pitchtraject van overtuigd dat we iets moesten gaan doen met de verscheidenheid, de positiviteit en de verbindende kracht die past bij onze cultuur en onze mensen. IDTV kwam daarbij met een creatieve vertaalslag die perfect aansluit bij ons thema Open Up”, vertelt Sietse Bakker, Executive Producer Event van het Eurovisie Songfestival 2020.

Hoe de postcards er precies uit komen te zien en wat deelnemers moeten gaan doen, blijft voorlopig nog geheim. Geïnteresseerde buurtverenigingen, sportclubs, gemeenschapen of andere groepen die kans willen maken om een artiest te ontvangen kunnen zich aanmelden via www.songfestival.nl tot en met 31 december 2019.Fotocredits: www.songfestival.nl

1 Reacties

wij willen ons graag presenteren door met koetsen en andere wagens de delegatie van andere landen door het Gooi en andere mooie plaatsen rond te rijden.
Graag uw reactie.
Stad en Lande Ruiters Blaricum @ 18-12-2019 14:23 uur
>GERELATEERD uit Eventbranche Select®
 1. Holland Evenementen Groep

  Een allround en unieke evenementenlocatie in het midden van Nederland. Dé locatie voor bijzondere...
 2. Zento bureau voor impact

  Zento is hét eventbureau van Zuidwest Nederland. Onze events vertellen verhalen, prikkelen zintuigen en weten vooral...
 3. D&B Eventmarketing

  D&B Eventmarketing helpt organisaties hun dromen en ambities te realiseren.
 4. Bureau voor Evenementen

  Bureau voor evenementen is een nononsense evenementenbureau die haar tijd vooruit is. Het goede van traditionele...
 5. UP Events

  Bij UP Events kom je voor de beleving. Na één bezoek wil je meer. En als je terugkomt krijg je weer iets nieuws!

EventBranche supporting partners

EventBranche preferred partners