Hygi%C3%ABnische+relatiegeschenken%3F+Ja+ook+dat+bestaat+al%2E%2E%2E
Nieuws

Hygiënische relatiegeschenken? Ja ook dat bestaat al...

Momenteel is het nog belangrijker dan dat het al was: hygiëne. Bij Araun hebben ze tal van items om ook in tijden van corona met een goed geschenk voor de dag te komen. 'Bijvoorbeeld met antibacteriële sleutelhangers of pennen, maar ook handreinigingsdoekjes zijn een leuke aanrader. Bekijk deze voorbeelden maar eens.'

Deze handreinigings-doekjes zijn een leuke aanrader. Ze zijn handig om mee te nemen, zodat je overal even je handen schoon kunt maken. De doekjes bevatten 70% alcohol en het sachet is goed te bedrukken met de opdruk die jij wilt. Daarbij zit de handige dispenser die ook geheel naar wens te bedrukken is. Mooi voor op de toonbank in de winkel, of op de balie van de receptie toch?

>> Meer op Araun.nl

 

Anti-bacteriële sleutelhanger

Met deze nieuwe sleutelhanger van Touchener hoef je je geen zorgen te maken over besmetting. Hij is gemaakt van koper, waardoor bacteriën geen kans krijgen op het oppervlak. Wel zo hygiënisch! De sleutelhanger is in diverse kleuren te krijgen en hij is ook prima te bedrukken met bijvoorbeeld je bedrijfslogo.

Wil jij meer informatie of een offerte aanvragen, stuur dan een mail naar sales@araun.nl of bel (010) 212 6887

 

Anti-bacteriële pennen

Tegenwoordig is het belangrijk om zo hygiënisch mogelijk te werken. Deze antibacteriële pennen van Prodir dragen daar een steentje aan bij. Ze zijn gemaakt van antibacterieel plastic en beschikbaar in diverse modellen en kleuren, bedrukt met jouw bedrijfslogo. 

Vraag je offerte of meer info aan via sales@araun.nl of bel (010) 212 6887. 

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.