Hygiëne desinfectie zuilen ideaal voor evenementen

13-05-2020 - EVENEMENTEN CORONA HYGIENE - Hoe en wanneer onze branche weer opstart, het blijft nog even gissen. Eén ding is zeker: hygiëne wordt een nieuwe USP binnen de eventbranche. Binnenkort komt EventBranche.nl met een online magazine over hygiëne en evenementen. In de zoektocht naar goede content stuitten we op een aanbieder van hygiëne zuilen waar alle vele ondernemers gebruik van maken.

​De desinfectie zuil is een krachtig middel om er samen voor te zorgen dat de hygiëne maatregelen makkelijker worden nageleefd, en zo je bezoekers en medewerkers beter beschermt tegen besmetting en verspreiding. Deze hygiene zuilen voor evenementen zijn ideaal voor alle soorten eventbedrijven, locaties en evenementen. De zuil is namelijk met logo en zelfs volledig in huisstijl te bestellen. Daarnaast is de zuil stevig maar prima verplaatsbaar.

De desinfectie zuil word geleverd inclusief contactloze dispenser. Zo zorgt u voor optimale hygïene. De metalen desinfectie paal voor het ontsmetten van de handen is een degelijke desinfectie zuil met een gewicht van 10 kg en hoogte van 171 cm. Gebruik deze bij de entree van uw locatie, werkplaats, kantoor of andere openbare ruimte om de hygiëne te waarborgen. De zuil is eenvoudig te verplaatsen.

De desinfectie zuil wordt geleverd inclusief een automatische sensor dispenser met een inhoud van 1 liter. Afmetingen hiervan (B)12,5 cm x (D)12,5 cm x (H)27,5 cm. De no touch dispenser werkt op 6 x 1.5v AA batterij (meegeleverd) en kan met behulp van bouten (meegeleverd) stevig worden bevestigd aan de paal. De sensor dispenser kan op 3 standen worden ingesteld, te weten circa: 1 ml, 2 ml of 3 ml per keer. Als u hem bijvoorbeeld instelt op 1 ml dan kunt u hem dus tot wel circa 1000 x gebruiken met 1 vulling van een liter. Wij raden stand 1 aan voor gebruik dit is voldoende per persoon voor desinfectie van de handen.

Afmetingen: hoogte 171 cm, voet 40x40 cm. Desinfectie alcohol 80% voor de vulling is optioneel extra verkrijgbaar (per can van 5 liter). Voor gebruikers van onze desinfectie palen houden wij ook voldoende voorraad zodat dit leverbaar blijft. Levertijd 3 tot 4 weken.

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer
>GERELATEERD uit Eventbranche Select®

EventBranche supporting partners

EventBranche preferred partners