Van links naar rechts: Stijn Swinkels, Bob Hutten, Jan van Hooff, Bas Schut, Noud Swinkels en Harold van Litsenburg.
Walter en Jolanda Smits waren 3 jaar lang het gezicht van Bavaria House Event Center toch besloten ze de exploitatie over te doen aan Hutten Catering.
Ging het dan niet zo goed met het Event Center in Helmond?
'Jawel, het ging prima. Alleen naast het Event Center hebben we ook nog het Brouwereij Café (van waaruit veel arrangementen aangeboden worden, FZ) en de evenemententak en dan moet je op een gegeven moment keuzes maken en die hebben we nu dus duidelijk gemaakt', verklaart Noud van de Mortel de opvallende stap.
Maar waar gaan jullie je nu dan op richten?
'De focus komt nu volledig te leggen op onze locatie in Lieshout, de arrangementen die we daar aanbieden en onze evenemententak, waarbij je evenementen in de breedste zin van het woord moet zien. Zo gaan we ons richten op beurzen, events, congressen, maar komen we ook met weddingplanning.'
En de band met het Bavaria House? Blijft die bestaan?
'Ja vanzelfsprekend. Hutten wordt de exploitant van de locatie, wij meer de organisator. Maar als wij iets te organiseren hebben, tja dan kennen wij het Bavaria House natuurlijk van binnen en buiten. In principe zijn we gewoon klant bij het Bavaria House, maar er is en blijft natuurlijk een sterke band.'
Ideale aanvulling
'De combinatie van evenementenzalen, een foyer, lounge en brasserie maakt het Bavaria House tot een multifunctioneel Event Center geschikt voor de meest uiteenlopende zakelijke en privé evenementen. Dankzij uitgebreide audiovisuele voorzieningen in de diverse ruimtes wordt bij ieder evenement een passende sfeer gecreëerd, altijd uniek. De zalen van het Bavaria House kunnen zowel afzonderlijk als gezamenlijk worden gebruikt waardoor de locatie geschikt is voor gezelschappen tot 2350 gasten', reageert Hutten Catering verheugd.
Hutten ziet het Bavaria House als een ideale aanvulling op haar portfolio van locaties en is verheugd deze exploitatie op zich te kunnen nemen. Hutten is actief als exclusief huiscateraar in diverse locaties door heel Nederland waaronder de Orangerie in ’s-Hertogenbosch, de St. Jan in Roosendaal en het Dolfinarium in Harderwijk. Bavaria House vormt voor de cateraar een sterke locatie om met name de zakelijke markt in Zuid-Nederland nog beter te bedienen.