Hou het zomergevoel vast met Jillz

06-11-2017 - De herfst is nu echt begonnen: regenachtige dagen en de temperatuur komt niet meer boven de 20 graden uit. Wat zouden we graag dat zomergevoel vast willen houden, maar hoe doen we dat? Probeer eens een verfrissende cider op je event!

Cider is dé trend van dit moment. Waar Frankrijk en Engeland al ruim op ons voorlopen is het nu tijd voor Nederland om deze drank volledig op de kaart te zetten. Cider is een verfrissende drank gemaakt uit het sap van appels. Tijdens de appeloogst in oktober worden de beste ciderappels geselecteerd. Deze worden geoogst, geperst en gefermenteerd waarbij de alcohol ontstaat. Cider is er in veel verschillende smaken: van fris tot bitter en van droog tot zoet.

Een zeer bekende keuze binnen cider is Jillz: dé sprankelende en fruitige appelcider. Naast de Original variant is er ook de friszoete variant: Jillz Raspberry. Jillz Original en Jillz Raspberry zijn zowel mét (5,0%) alcohol als zonder alcohol verkrijgbaar: Jillz Original 0.0% en Jillz Raspberry 0.0%. Net zo lekker, maar met 40 procent minder calorieën. Tip: serveer Jillz met veel ijs en maak het af met een schijfje appel en een partje limoen. Niet alleen een feest om naar te kijken, maar ook om te drinken!

Wat kan Jillz voor jou betekenen op een evenement?
Jillz biedt jou en jouw genodigden een verfrissende en sprankelende cider voor tijdens de borrel of gedurende een evenement. Cider is de trend van dit moment en met Jillz speel je hier perfect op in.

Als je op zoek bent naar een sparkling en verfrissend alternatief om te genieten van het moment of van elkaar, is Jillz hét perfecte drankje. Jillz is ontwikkeld door en voor vrouwen. Dat betekent natuurlijk niet dat mannen het niet kunnen drinken, want Jillz is gewoon onweerstaanbaar lekker.

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer

EventBranche supporting partners

 

EventBranche preferred partners