Hotelletje+spelen+met+je+collega%27s
Nieuws

Hotelletje spelen met je collega's

Toe aan iets 'iets anders'? Of bent u altijd al benieuwd geweest hoe de CEO het doet als receptiemedewerker? Sandton Hotels lanceerde onlangs het Hotel Your Self Event, waarbij personeelsfeesten ineens heel anders dan gewend kunnen verlopen...

Foto: Sandton Hotels

Een ontbijt op bed van de boekhouder. Of een compleet vijf-gangen-diner, bereid door een vijftal managers bij wie normaalgesproken bij thuiskomst het eten netjes klaarstaat. Het heeft wellicht wat weg van Fawlty Towers, het meest slechte hotel allertijden. Een hotel vol Basil's, Sybil's, Polly's en Manuel's die totaal geen weet hebben van het runnen van een hotel. Toch ligt hier juist de kracht van het Hotel Your Self Event, meent General Manager Jorg Lammers van Sandton Hotel De Roskam in Rheden. Een event waarin u de kans krijgt om samen met uw collega's voor één keer een hotel te runnen. 

Wilt u meer lezen over dit bijzondere concept? Een uitgebreid verhaal treft u in onze TrendGuide, die begin april naar 30.000 corporate opdrachtgevers van evenementen wordt verstuurd. Ook onze leden ontvangen het glossy magazine. Wilt u ook de 100 pagina dikke TrendGuide ontvangen? Word dan lid.

 

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.