Hoorn+Events+wint+ondernemersprijs+en+komt+met+concept+ism+de+Voedselbank
Nieuws

Hoorn Events wint ondernemersprijs en komt met concept ism de Voedselbank

Hoorn Events (Events Holland) en de Voedselbank West-Friesland de handen inéén geslagen en speciaal voor bedrijven een kosteloos ‘groepsarrangement’ ontwikkeld waarbij u zich gedurende een dagdeel inzet voor de Voedselbank West-Friesland en haar afnemers.'

Hoorn Events won deze week de Runner Up Award en presenteert samen met Voedselbank een gratis groepsarrangement “KLAARSTAAN VOOR DE MEDEMENS”. Rob van Loon van Hoorn Events legt uit wat het concept inhoudt: 'Veel bedrijven vinden het belangrijk om stil te staan bij de medemens en de maatschappij. Het is een goede trend van de laatste jaren dat bedrijven zich op welke manier dan ook willen profileren als betrokken organisatie. Ook willen bedrijven steeds actiever betrokken zijn en mensen helpen die op welke manier dan ook een steuntje in de rug nodig hebben.

Deelnemers gaan groepen werken in de kraam van de Voedselbank. De teams moeten klanten van supermarkten enthousiasmeren en overtuigen een maaltijd te kopen voor de afnemers van de Voedselbank. Genoegdoening, dankbaarheid en een goed gevoel hopen de Voedselbank en Hoorn Events met dit arrangement bij u op te wekken.

De kosten per persoon zijn 0,00. Het minimum aantal personen per gezelschap is 10, het maximum aantal personen is 15. De data die vast gepland staan voor deze arrangementen zijn:
19 maart 2011 supermarkt in Bovenkarspel en Grootebroek
28 mei 2011 supermarkt in Enkhuizen
24 september 2011 supermarkt in Hoorn
17 december 2011 supermarkt in Hoorn en Zwaag

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.