HoloPortal: de innovatieve oplossing voor holografische presentaties

26-11-2019 - De HoloPortal is het nieuwste product van Faber Audiovisuals en Univate. Een totaaloplossing waardoor virtuele personen op ware grootte een presentatie kunnen geven op een podium of in een zaal.

Voor de HoloPortal kunnen vooraf opgenomen video’s gebruikt worden of een livestream vanuit een andere locatie.  Overal ter wereld kan er dus contact gemaakt worden via de HoloPortal. Zo kan bijvoorbeeld een belangrijke spreker, die niet fysiek aanwezig kan zijn, toch een keynotesessie geven.

Onlangs heeft team Faber de setup nog beter mogen finetunen. Tijdens de tweedaags durende test zijn er met verschillende doeken geëxperimenteerd om het beste resultaat te vinden. Wat al een pakkend beeld gaf, is nu nog verfijnder wat de innovatie modern en stijlvol doet voorkomen. Dit maakt de HoloPortal een charmante oplossing voor een serieus probleem; beschikbaarheid, bereikbaarheid en afstand hoeven geen pijnpunt meer te zijn voor een aantrekkelijke presentatie. Een spreker wordt op ware grootte getoond en kan daardoor ook naast een werkelijke spreker gepresenteerd worden. Meer weten? Kijk op www.faber-av.nl.

Fotocredits: Faber Audiovisuals

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer
>GERELATEERD uit Eventbranche Select®
 1. GIGTECH - WIFI op evenementen

  GIGTECH is specialist in het leveren van tijdelijke internet verbindingen en WiFi netwerken op (bedrijfs)evenementen,...
 2. Wolterinck Event Decoration B.V.

  Bij Wolterinck Event Decoration draait alles om het creëren en bouwen van mooie groene belevenissen. Voor u, uw...
 3. Jan Verhuur

  JAN Verhuur als verhalenverteller voor jouw event Sinds jaar en dag verzamelen de inkopers bij JAN Verhuur bijzondere...
 4. Azavista

  Azavista verhelpt de ergernissen van zakelijke evenementprofessionals door te zorgen voor een efficiëntere...
 5. Faber audiovisuals

  Faber Audiovisuals is een toonaangevende Europese leverancier van LED-scherm verhuur en AV producties. Het bedrijf...

EventBranche supporting partners

EventBranche preferred partners