Een unieke locatie die al bijna 125 jaar verborgen lag aan de rand van het Vondelpark moet uitgroeien tot een toplocatie voor de evenementenmarkt. Vincent Valk en Elsbeth Bos van De Hollandsche Manege nodigden voor de opening diverse branchegenoten uit om de mogelijkheden van de statige locatie te tonen.
Van Dam Catering
Na een eerste ontvangst in
de statige toegangspoort en een presentatie in de uitgelichte historische
rijbaan, werd iedereen onthaald met een ‘walking diner‘ en Italiaanse wijnen in
de klassieke foyer. FZ'er Wouter Veltman, gezegend met een goed smaakvermogen,
was aanwezig en moest het echt even kwijt: "Dit is echt goed", als reactie op
de catering vanVan Dam
Catering
die een samenwerkingsverband zijn aangegaan met De
Hollandsche Manege.
Show Equipment
Om de professionele evenementenmarkt goed te bedienen, sloot de locatie onlangs ook een samenwerkingsverband met Show Equipment uit Hilversum.
Paardenhart
Overigens zal De Hollandsche Manege volgens Elsbeth nooit een full-time evenementenpaleis worden, want het is en blijft een manege. Maar de onderneemster wil in haar paardenhart best op gezette tijden ruimte maken voor de meer zakelijke benadering