Hof+van+Saksen+in+trek+bij+zakelijke+gast
Nieuws

Hof van Saksen in trek bij zakelijke gast

EVENEMENTENLOCATIE BUNGALOWPARK - Het vakantieresort Hof van Saksen in Drenthe, waarvan de exploitatie vorig jaar werd overgenomen door Landal GreenParks, blijkt niet alleen op vakantiegangers een grote aantrekkingskracht te hebben, ook steeds meer bedrijven houden hun zakelijke bijeenkomsten op deze locatie.

'Hof van Saksen koppelt een hoog niveau op het gebied van faciliteiten en beleving aan een ultieme gastenservice. Er zijn dan ook vele mogelijkheden onder één dak: vergaderen, dineren, teambuilden, feesten, overnachten en recreëren. Voor een overzicht van de vele mogelijkheden kan men terecht op de nieuwe website', aldus Roland Rozenbroek, General Manager van Hof van Saksen.

Door de verscheidenheid aan accommodaties en faciliteiten, waaronder diverse restaurants, is Hof van Saksen de ideale locatie voor zakelijk gebruik tot ruim 3.000 personen. Het Business Centre beschikt over diverse ruimtes voor vergaderingen, brainstormsessies, teammeetings, incentives, (product) presentaties, trainingen en congressen. Er is een theater met plaats voor 250 gasten, twee ruime subzalen, een eigen lounge, bar en garderobe en alle denkbare audiovisuele apparatuur. Behalve het Business Centre beschikt Hof van Saksen ook over vergader- en executive boerderijen met extra faciliteiten voor zakelijke toepassingen.

Rozenbroek: 'De afgelopen maanden hebben we niet stilgezeten en hebben we het vertrouwen van de gasten teruggewonnen. Ook zien we dat de zakelijke gast Hof van Saksen heeft herontdekt en het product en de dienstverlening weet te waarderen. Op twee fronten hebben we ons versterkt: met de terugkomst van Eric Branolte – de ontwikkelaar van onze academies – zijn we in staat om uitdagende outdoorprogramma’s voor bedrijven te realiseren, waarin we optimaal gebruik maken van de omgeving rondom het resort. Verder is het team versterkt met eventmanager Robin Schoenmaker, die afkomstig is van de Librije.'

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.