Hoe ontwerp je een ijzersterk programma voor je evenement?

28-05-2018 - Hoe ontwerp je een ijzersterk programma?, dat is het thema voor Summerclass Convention Bureau Gelderland op 11 juni 2018. Een ijzersterk programma is het fundament voor een geslaagd evenement. Hoe stel je een programma samen dat direct tot de verbeelding spreekt en aanzet tot actie?

Op maandag 11 juni wordt de jaarlijkse Summerclass van Convention Bureau Gelderland gehouden . Deze biedt Eventplanners, Evenementenbureau’s en directiesecretaresses de mogelijkheid een kijkje te  nemen  in de Gelderse keuken van zakelijke evenementen. De  Summerclass wordt gehouden  in het totaal vernieuwde  Musis in Arnhem. Het programma begint om 10.00 uur en duurt tot 17.00 uur. Het thema van de dag is: Hoe ontwerp je een ijzersterk programma? Aaaaha! Bureau voor live communicatie en Convention Bureau Gelderland nodigen geïnteresseerden  uit voor de Summerclass 2018. Samen met dagvoorzitter Erik Peekel, ervaren organisatoren en vakgenoten ontdekken de deelnemers  de geheimen van een ijzersterk programma.

Meld je nu aan!

Er zijn nog slechts enkele plaatsen beschikbaar voor de Summerclass, dus meld je snel aan! Dit kan eenvoudig via deze link. Hier staat ook het ijzersterke dagprogramma. Kosten voor deelname bedragen  € 50,- euro per persoon. Convention Bureau Gelderland stuurt na aanmelding een factuur toe.

Ervaren organisatoren geven tips uit de praktijk
De Summerclass start direct met tips uit de praktijk van drie top-organisatoren. Erik Peekel (Aaaaha! Bureau voor live communicatie) presenteert het programma.

Rielle Schoeman: zakelijk leider van Fashion + Design Festival Arnhem (FDFA)
De stad komt tot bloei met exposities, prikkelende modeshows, voorstellingen en evenementen. 

Linda van Schuijlenborgh:  communicatie-specialist
Verantwoordelijk voor het Health Valley Event. Het ijzersterke programma trekt ruim 1.200 bestuurders, beleidsmakers en ondernemers uit de zorg.

Maurits Ouweneel: 
programmamaker, gespecialiseerd in het bedenken en uitvoeren van seminars en congressen, die inspireren, motiveren en activeren 

Erik Peekel (dagvoorzitter): oprichter van Aaaaha! Bureau voor live communicatie
Helpt organisaties bij het samenstellen van programma’s die inspireren en activeren. Hij schreef het boek “Het evenement dat niemand wil missen”.

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer
>GERELATEERD uit Eventbranche Select®
 1. België Toerisme Wallonië - Ardennen

  Meet in Green in het zuiden van België
 2. Verschoor Events

  Bij Verschoor Events organiseren wij telkens weer de mooiste belevingen tijdens uw incentive, evenement of groepsreis.
 3. Foundation Riga Tourism Development Bureau

  Betaalbaar, betrouwbaar en veilig- Riga de perfecte meeting & event locatie van Noord Europa
 4. Switzerland Convention & Incentive Bureau

  SCIB is de overkoepelende organisatie die Zwitserland promoot als bestemming voor meetings, incentives, congressen en...
 5. VervoersProjecten Nederland

  VPN zorgt ervoor dat uw evenement, bijvoorbeeld een grootschalig bedrijfsuitje of (inter)nationaal congres, een begin...

EventBranche supporting partners

 

EventBranche preferred partners