Het+is+nog+zo+onzeker%2C+maar+zijn+daar+de+eerste+lichtstralen+aan+het+eind+van+de+tunnel%3F
Nieuws

Het is nog zo onzeker, maar zijn daar de eerste lichtstralen aan het eind van de tunnel?

EVENEMENTEN CORONA - Dat het nog pittige maanden worden, dat staat vast. Wat gaat die Britse variant doen. Kort contact met een eventprof in Londen en je mond valt open. En toch, onder meer met het vaccineren, met de test evenementen in het buitenland en hopelijk snel in Nederland, is er hoop. Hoop dat dit jaar de rug gerecht kan worden. Die hoop wordt links en rechts bevestigd met boekingen...

Het is allemaal nog zo onzeker en moeilijk. Wel test evenementen, nog geen test evenementen? Sneltesten aan de deur? Wat gaat die Britse variant doen? En misschien wel de belangrijkste vraag: als er straks weer wat mag, gaan corporates dan fysieke events organiseren? Of zullen ze heel afwachtend en terughoudend zijn. EventBranche.nl gaat samen met evenementenlocatie Kameryck een groot aantal corporates interviewen om antwoord te krijgen op die vraag. Voor nu? De eerste lichtstraaltjes vind je verstopt op de social mediakanalen:

Boekingen?
Ja, gewoon keiharde aanvragen voor fysieke evenementen. Zo laat Erik-Jan Ginjaar algemeen directeur Postillon Hotels, volg hem op LinkedIn want zijn realistische positiviteit is aanstekelijk, in een interview met De Ondernemer weten dat direct na de eerste vaccinatie boekingen binnenkwamen: 'Vijf evenementen voor ruim 100 personen en een internationaal congres, zonder beperkingen. Er is weer vertrouwen. Het vaccin gaat het land weer opengooien', laat Ginjaar in het artikel Postillion Hotels krijgt door vaccins weer evenementenboekingen: 'Er is vertrouwen' weten.

Ook Mark Overink director events bij MCI Nederland spreekt over een cruciaal keerpunt op Linkedin-profiel: Het duurde enige tijd om te bezinken, maar ...... DIT IS EEN CRUCIAAL KEERPUNT! We kregen een aanvraag voor een offline internationale leiderschaps-incentive...... bestemming Parijs. Ik weet het, kleine stapjes, maar ik ben in extase!


De vraag die overblijft: hoe staat het er nu echt voor: wat gaan merken, bedrijven en organisaties doen? En dat gaan we onderzoeken. Samen met Mark Haagen van evenementenlocatie Kameryck stellen we hardop de volgende vraag: Beste opdrachtgever, hoe hangt de vlag erbij? Mogen jullie al iets plannen, staan er live projecten in de agenda voor 2021? Of wordt het nog altijd een jaar van alternatieven? Volgende week meer.


 

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.