Het evenement dat niemand wil missen - Erik Peekel op The Next Event

06-08-2019 - THE NEXT EVENT 2019- Naast de sessies die door de exposanten gehost worden tijdens kennisfestival The Next Event zal op 5 podia kennis gedeeld worden. Op 1 van deze podia zal Erik Peekel van Aaaaha! Bureau voor live communicatie zijn kennis delen. Hij verzamelde de succesfactoren van ruim 1.600 organisatoren in zijn masterclass-serie ‘Het evenement dat niemand wil missen’.

Hij bundelde hun praktische tips en zijn eigen verrassende inzichten in een praktisch boek (dat de 12e positie bereikte in de Managementboek top-100) en in een e-learning op Studytube. Op The Next Event deelt Erik zijn allerbeste tips, die je zelf kunt toepassen. In drie verschillende sessies passeert het volledige organisatie-proces de revue, je kunt alle sessies volgen of een keuze maken. 


Ronde 1/2 en Ronde 6/7:

Een ijzersterk programma – zo ontwerp je dat! én De uitnodiging waar iedereen op ingaat
- in 4 stappen naar een ijzersterk programma
- hoe kun je afstemmen op je deelnemers?
- een aantrekkelijke titel
- tips voor je uitnodigingstraject
- no-show voorkomen

Ronde 3/4 en Ronde 8/9:
Werkvormen – hoe activeer je je deelnemers? én Netwerkborrels – hoe kun je die als organisator faciliteren?
- verrassen, activeren en verbinden
- werkvormen zelf ervaren: pick-a-brain; walk-your-talk en de denktanks
- werkvormen en technologie in vogelvlucht: energizers, Mentimeter, Tafellakensessies en Superbrainstorm
- 3 tips om zelf effectiever te netwerken
- hoe breng je vanaf de ontvangst je deelnemers met elkaar in gesprek?

Ronde 5/6 en Ronde 10/11:
Natraject – hoe vergroot je na afloop je impact én je bereik?
- de expertstatus van je organisatie vergroten met je evenement
- de nieuwswaarde van je evenement vergroten
- deelnemers geactiveerd houden na afloop van het evenement
- aantrekkelijke verslaglegging: live cartoonist, wandverslag, sketchnotes, vlogger, aftermovie
- tips voor de evaluatie van je evenementOver Erik Peekel
Erik Peekel richtte in 1999 Aaaaha! Bureau voor live communicatie op. Zijn bureau voegt interactie en beleving toe aan ruim vijfhonderd evenementen per jaar. Bovendien leidt Erik jaarlijks zo'n tachtig bijeenkomsten als dagvoorzitter. Die bijeenkomsten variëren van een kleinschalige brainstormsessie tot een medisch congres met deelnemers uit de hele wereld. Eriks opdrachtgevers zijn de organisatoren van die evenementen. De één heeft heel veel ervaring en de ander organiseert voor het eerst een bijeenkomst, maar zij streven hetzelfde doel na: een evenement organiseren dat niemand wil missen.

Erik is een veelgevraagd spreker op het gebied van Meeting Design. Hij sprak onder meer op MPI’s European Meetings & Event Conference (Kopenhagen), The Meetings Show (Londen), the Meeting & Incentive Summit (Madrid) en The FRESH Conference (Kopenhagen).

 

“Het Evenement dat niemand wil missen is een zeer inspirerende bijeenkomst die een kijkje biedt in de wereld van actief met deelnemers aan de slag gaan.”

- Jolanda Pel, Koninklijke Nederlandse Akademie van Wetenschappen
 

The Next Event is volledig ingericht om antwoord te geven op de vragen van haar bezoekers. Dat kan middels kennis, tips en expertise van professionals, maar zeker ook door het aanbod wat daarbij hoort. Geen ellenlange beursgangen, waar de diversiteit per gang uw zoektocht naar antwoorden bemoeilijkt. U bent niet op zoek naar de speld in de beurshooiberg, maar u wordt vanaf moment 1 aan de hand genomen, op weg naar uw antwoorden. In de voorinschrijving kunt u onderwerp(en) aangeven waarbinnen u naar kennis en antwoorden op zoek bent. Binnenkort kunt u zich voor de podiumsessies inschrijven en maakt u gericht afspraken met de 100 tot 120 kennisexposanten via NetworkTables...

 

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer
>GERELATEERD uit Eventbranche Select®

EventBranche supporting partners

EventBranche preferred partners