Het+bizarre+verhaal+over+de+uitbreiding+van+evenementenlocatie+Kameryck
Nieuws

Het bizarre verhaal over de uitbreiding van evenementenlocatie Kameryck

MULTIFUNCTIONELE EVENEMENTENLOCATIE - Een bouwstop van 5 jaar, half miljoen euro in de grond, diverse rechtszaken verder. 'De exacte datum durven we nog niet te zeggen, maar begin 2019 gaan we open.' Hans Voorn en Mark Haagen kijken letterlijk en figuurlijk uit naar het moment dat het lintje mag worden doorgenkipt van hun uitbreiding. Op weg naar een congreslocatie tot 400 personen.

Kameryck breidt uit met congreslocatie. Een alleszeggende kop boven een persbericht. Kameryck de prachtig gelegen succeslocatie in Kamerik breidt ook echt uit: er wordt een complete accommodatie aan de bestaande eventlocatie gebouwd, waardoor congressen tot 400 personen gehuisvest kunnen worden.

Maar het verhaal achter deze uitbreiding is niet in 1 kop te vangen...het is er eentje vol bloed, zweet en tranen, maar juist ook een verhaal over samen iets neerzetten voor de toekomst. Dat wordt al in de trailer duidelijk, binnenkort het complete interview van Henk Jan Winkeldermaat (Punkmedia) voor EventBranche.nl met Hans Voorn en Mark Haagen van Kameryck...

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.