Het beste kennisevent van Nederland: een uur lang alle ins en outs

02-03-2018 - Op 12 maart vindt de EventBranche Borrel plaats tijdens de Héman BloemBloem Inspiration Days. Naast de diverse decoratiewerelden in het immense complex van Héman en BloemBloem, krijg je tijdens Learn From The Best alles te weten over de case van Gouden Giraffe winnaar ZAAM 5 jaar The Battlez.

De EventBranche borrel tijdens de Inspiration Days geeft een uniek kijkje in de keuken van Héman en BloemBloem: van het maken van maatwerk decoratiestukken, levensechte thematische ruimtes tot een gezellig horecaplein met food&entertainment.

Programma
In de middag vinden de speeddate sessies, i.s.m. NetworkTables, plaats waarbij een uur lang wordt voorzien in netwerken onderling én de kennismaking met bestaande leden. Voor deze gelegenheid vinden de één op één connect sessies plaats in speciaal gestylde 'themaboxen'. Het plenaire gedeelte (Learn From The Best) biedt nieuwe inzichten en inspiratie. Zo neemt SVP Sfeerbeheer u mee in de uitdagingen en keuzes tijdens het project ZAAM 5 jaar The Battlez, winnaar van de Gouden Giraffe Event Awards 2017 in de categorie Congressen/Kennisoverdracht. Met het aanwezige publiek kijken we kritisch naar de gekozen vorm, het eventconcept én het uiteindelijke effect voor de opdrachtgever.

Over ZAAM 5 jaar The Battlez
Stichting ZAAM is een samenwerking tussen ruim 20 voortgezetonderwijsscholen in de regio Amsterdam. Hoofddoel van de opdrachtgever was in eerste instantie het bedanken van de medewerkers voor de inzet van de afgelopen 5 jaar. Op advies van bureau SVP Sfeerbeheer is met de stakeholders een Event Design sessie georganiseerd m.b.v. de Event StoryBoard Canvas. Dit resulteerde in het bijstellen van het hoofddoel en de invulling van het evenement. Met een budgetbesparing van 60%, en een stijging van de naamsbekendheid met 1100%, heeft het eventconcept de verwachtingen ruimschoots overtroffen.

Wilt u weten hoe zij dit hebben gerealiseerd en waar een Gouden Giraffe waardig eventconcept aan moet voldoen? Kom dan naar de EventBranche borrel op 12 maart!

De EventBranche Borrels zijn uitsluitend toegankelijk voor leden. Ben je nog geen lid maar wil je ook graag een keer kennis komen maken met ons netwerk? Stuur dan een email naar elin@eventbranche.nl en kom naar de EventBranche netwerkborrel op 12 maart, tijdens de Héman en BloemBloem Inspiration Days.

De EventBranche Borrel tijdens de Héman en BloemBloem Inspiration Days wordt mede mogelijk gemaakt door de volgende partners:


 

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer
>GERELATEERD uit Eventbranche Select®
 1. Ebben Inspyrium

  8.500 flexibel oppervlakte biedt onbeperkte mogelijkheden voor een bijzondere, groene productie van 20 tot en met...
 2. Jaarbeurs MeetUp

  Welkom bij hét vergadercentrum van de toekomst.
 3. RAI Amsterdam. De ideale plek voor uw evenement

  Een evenement, vergadering of congres bij RAI Amsterdam is nog leuker met een bezoek aan de stad Amsterdam. Amsterdam...
 4. Van Nelle Fabriek

  Bereikbaar, centraal gelegen, direct aan de snelweg, parkeergelegenheid op eigen terrein, van 16 tot en met 7000...
 5. Jaarbeurs Hallen

  Blije gezichten, tevreden bezoekers.

EventBranche supporting partners

EventBranche preferred partners