15 juni 2007

Herman den Blijker maakt herrie in Rotterdamsche Manège

Rubrieken

Tijdens het CHIO Rotterdam (van 20 t/m 24 juni) wordt de binnenrijbaan van de Rotterdamsche Manège omgetoverd tot een restaurant waar Herman den Blijker van woensdag- tot en met zaterdag-avond op een podium een zesgangen menu zal koken.
Per avond kunnen maximaal twee honderd gasten genieten van aperitief en kookdemonstratie en vervolgens aan tafel gaan in de voor deze gelegenheid indrukwekkend ingerichte rijbaan van het monumentale pand.
Kookshow

“In samenwerking met Martinair Party Service , dat al jaren de catering van het CHIO verzorgd is het idee ontstaan om deze kookshow met Rotterdammer Herman den Blijker te organiseren, “ zegt Frans Lavooij, voorzitter van het CHIO. “We verwachten dat Herman deze bijzondere ruimte in alle opzichten gaat vullen .”

"Vol en Veel"
Herman den Blijker vindt het geweldig om leuke dingen te organiseren op nieuwe en soms ongebruikelijke locaties. Op de vraag wat hij tijdens het CHIO gaat presenteren antwoordt hij volmondig: “Vol en veel! We gaan ons publiek verwennen met de beste kwaliteit en superverse spullen.”
De shows beginnen dagelijks om 18.00 uur en zullen tot ca. 22.00 uur duren. Muzikale en hippische omlijsting maakt het geheel compleet. Martinair Party Service die ook de catering in de overige horecagelegenheden op het CHIO terrein verzorgt, zal Herman in de keuken en bij de bediening ondersteunen.

Het 59e CHIO Rotterdam zal een gevarieerd hippisch programma met spring- en dressuursport op internationaal topniveau presenteren van 20 t/m 24 juni 2007. Deze rubrieken waar de hippische top aan start komt worden afgewisseld door shownummers en nationale rubrieken.