Henk Kroneberg is benoemd tot directeur van de
nieuwe cateringpoot van Jaarbeurs Catering Services bv: On Board On Shore; de
cateringexploitatie van de ss Rotterdam.
Op de 50 jaar oude, 228 meter lange, 28 meter brede en
41 meter hoge (boven de waterlijn!), 39.764 bruto registerton zware ss Rotterdam
(het voormalige stoomschip van de Holland Amerika Lijn) zal On Board On Shore
ruim 5.000m2 feest, congres en theaterruimte gaan exploiteren.
Kroneberg kan het directeurschap bij Verhaaf niet combineren met het
directeurschap van On Board
On Shore. Zijn taken bij Verhaaf Party Catering worden overgenomen door algemeen
directeur Frank Kuitert.
Henk Kroneberg blijft wel als directeur verbonden
aan Peters & Ter Linde. Het Peters &
Ter Linde sales en productieteam zal nog in het 1e kwartaal van dit jaar naar
Rotterdam verhuizen.
De naam van het nieuwe bedrijfsonderdeel dekt de lading: Het cateren van
evenementen “On Board” van de ss Rotterdam en “On Shore” in de regio
Rijnmond.
De verwachting is dat de ss Rotterdam komende zomer definitief afmeert in Rotterdam en dat er uiterlijk dit najaar met de exploitatie zal worden gestart. Klik hier voor meer informatie over de ss Rotterdam en de evenementmogelijkheden.