Heineken+benoemt+ATP+tot+Travel+en+Tour+Agency
Nieuws

Heineken benoemt ATP tot Travel en Tour Agency

Heineken International heeft reis- en event organisatie ATP Event Experts aangewezen als Official Travel & Tour Agency voor de Rugby World Cup.

Dit WK voor landenteams wordt van 9 september t/m 23 oktober 2011 gehouden in Nieuw Zeeland. Binnen de samenwerking is ATP verantwoordelijk voor het vervoer en verblijf van Heineken genodigden tijdens het event. Bovendien zal ATP Event Experts tijdens de Rugby World Cup Cup voor Heineken specifieke evenementen voor haar rekening nemen.

Aan de keuze voor ATP Event Experts ging een selectieprocedure tussen verschillende internationale reis- en event organisaties vooraf. ATP Event Experts is inmiddels gestart met de voorbereidingen van het event en zal op lokatie in Nieuw Zeeland met een ervaren project management team werken. 

Ingespeeld
Heineken International geeft aan dat de internationale ervaring van ATP Event Experts bij reizen naar grote sportevenementen een belangrijk keuzecriterium was. 'Wij werken al jaren met ATP samen bij de UEFA Champions League en Olympische Spelen. Daardoor zijn we prima op elkaar ingespeeld. Wij zijn er dan ook van overtuigd dat we samen een fantastisch programma neer gaan zetten in Nieuw Zeeland.'

Prestigieus
Helen van Berkel, General Manager bij ATP Event Experts voegt toe: 'Uiteraard zijn we vereerd dat we van Heineken het vertrouwen krijgen voor deze prestigieuze opdracht. Het bevestigt onze overtuiging dat we in staat zijn de juiste beleving neer te zetten bij de activatie van Heineken’s sponsorprojecten.'
 

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.