Happy+Company+pakt+volledig+uit+in+Berlijn
Nieuws

Happy Company pakt volledig uit in Berlijn

Er komen op de redactie van EventBranche.nl zo af en toe verslagen van evenementen, met foto's en videos, voorbij die echt indruk maken. Het lukt Happy Company met een prachtige video van 3D-mapping en een aantal foto's. Bent u de volgende?

Het bedrijfsevenement dat Happy Company in het Altes Stadthaus Berlin neerzette, sprong vooral in het oog door de 3D-mapping. Helaas wilde de opdrachtgever anoniem blijven,  maar met 17 private Jets, 50 Mercedes S limousines en Het mooiste Hotel van Berlijn en een groot internationaal gezelschap, kunt u zich er wel iets bij voorstellen.

Het 24 uur durende evenement van het evenementenbureau uit Amsterdam is onderdeel van de marketing strategie van de opdrachtgever, waarbij zakenrelaties en potentials aan het bedrijf worden gebonden. De opdrachtgever startte zijn bedrijf in het Oostblok kort na de val van het ijzeren gordijn. In de afgelopen 20 jaar wist hij het bedrijf uit te bouwen tot een beurs genoteerd bedrijf en de val van de muur staat voor hem en het bedrijf dan ook symbool voor het bereikte zakelijke succes. Dat alles resulteerde in de volgende 3D-mapping:

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.