Happy Company gaat samenwerken met VVN

30-03-2010 - Happy Company en Veilig Verkeer Nederland zijn een meerjarige, strategische samenwerking aangegaan. Aanleiding is de ‘Drink & Drive’ problematiek bij bedrijfsevenementen.

Lekker drinken en veilig rijden gaan niet samen. Gezamenlijke doelstelling is het realiseren van bewustwording bij met name werkgevers. Happy Company biedt opdrachtgevers een creatieve BOB-proof oplossing voor hun bedrijfsuitje, vergadering of themafeest.

Bevorderen verkeersveiligheid
Veilig Verkeer Nederland (VVN) en Happy Company gaan vanuit hun maatschappelijke betrokkenheid verstandig verkeersgedrag rond bedrijfsevenementen bevorderen. Door de samenwerking is Happy Company de exclusieve eventpartner geworden van VVN voor de uitvoering van haar landelijke en regionale evenementen.

BOB-proof bedrijfsevenementen
René van Elsland, commercieel directeur Happy Company: “Onder het thema ‘alcohol en verkeer’ gaat Happy Company in nauwe samenwerking met VVN structureel activiteiten ontwikkelen om bewustwording van verkeersveiligheid rondom (bedrijfs)evenementen te bevorderen. Accommodatieverschaffers kunnen daarbij partner worden. Evenementen worden voorzien van het BOB-logo en waar mogelijk op één locatie inclusief overnachting aangeboden. Daarnaast kan bij evenementen de VVN-simulator worden ingezet voor bewustwording bij deelnemers.”

Verantwoordelijkheid werkgevers
Een onlangs door Happy Company geïnitieerd onderzoek toonde aan dat bijna tweederde van de werkgevers niets regelt om een veilige (alcoholvrije) rit huiswaarts te stimuleren. Door een overnachting onderdeel te maken van een bedrijfsevenement nemen werkgevers hun verantwoordelijkheid. Happy Company biedt daarvoor een voordelige totaaloplossing. Bedrijven beleven hierdoor de ultieme combinatie van eten, drinken, feesten en slapen op één locatie. Werknemers kunnen in een bedrijfspyjama van een comfortabele nachtrust genieten. En bij een stevig ontbijt, in een company ochtendjas met bijpassende sloffen, met collega’s napraten alvorens men veilig naar huis of kantoor terugkeert.

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer
>GERELATEERD uit Eventbranche Select®
 1. Bureau voor Evenementen

  Bureau voor evenementen is een nononsense evenementenbureau die haar tijd vooruit is. Het goede van traditionele...
 2. Tio University of Applied Sciences

  Wil jij ook evenementen organiseren? Word een talent in het organiseren van evenementen met de hbo-opleiding Hotel-...
 3. Kronenburg

  Zoekt u voor uw evenement of event een sprankelende Host of Hostess, een ervaren Teamleider, een elegant Hospitality...
 4. Switzerland Convention & Incentive Bureau

  Zwitserland is een uitstekende bestemming voor meetings, incentives, congressen of evenementen.
 5. Holland Evenementen Groep

  Een allround en unieke evenementenlocatie in het midden van Nederland. Dé locatie voor bijzondere...

EventBranche supporting partners

EventBranche preferred partners