Happy+Company+f%C3%AAteert+relaties+met+ijsjes
Nieuws

Happy Company fêteert relaties met ijsjes

Bedrijfsevenementenbureau Happy Company heeft in de categorie relatiemanagement een verkoelende actie bedacht om relaties in deze zomerse hitte wat afkoeling te bezorgen.

Tijdens de zomermaanden trakteren Happy Company meisjes op warme dagen op verfrissende ijsjes. Onder het motto ‘Can I make you happy?’ worden zowel bestaande als potentiële opdrachtgevers bezocht. Op industrieterreinen en in verzamelgebouwen en gemeentehuizen. 'Met de zomerse (m)ijsjes actie onderstreept Happy Company haar propositie als leukste bedrijfsevenementenbureau van Nederland', aldus het evenementenbedrijf met hoofdkantoor in Amsterdam.

René van Elsland, commercieel directeur Happy Company: 'In de zomervakantie is bij bedrijven een groot aantal medewerkers gewoon aan het werk. Bij zomerse temperaturen wordt een koel ijsje dan ook erg op prijs gesteld. Dagelijks worden circa 300 ijsjes uitgedeeld. Relaties reageren bijzonder enthousiast op de actie. Bedrijven die ook interesse hebben in onze (m)ijsjes kunnen Happy Company altijd even bellen.'
 

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.