Happy+Company+doet+serie+evenementen+voor+Eredivisieclubs
Nieuws

Happy Company doet serie evenementen voor Eredivisieclubs

In samenwerking met diverse Eredivisie Clubs gaat Happy Company voor jeugdige voetbalfans een reeks voetbalevenementen realiseren.

'Een week als echte profvoetballer leven. Kinderen van 6 t/m 12 jaar kunnen daarbij genieten van alles wat met voetbal en de Eredivisie te maken heeft. Naast trainingen en wedstrijden wordt er ook geoefend als verslaggever en cameraman. En is er een ontmoeting met hun voetbalhelden'. aldus evenementenbureau Happy Company over de eredivisieclubexperience.

Deelnemende profclubs
Tot de deelnemende clubs behoren onder meer ADO Den Haag, NEC, Roda JC, Sparta Rotterdam, FC Twente, FC Utrecht en VVV-Venlo. De trainingsaccommodaties van de clubs vormen het decor voor de voetbalbeleving. Ook is er een uitgebreide rondleiding door het stadion. De Club Experiences worden tijdens de zomer- en herfstvakantie in diverse steden georganiseerd. Elke Experience biedt plaats aan maximaal 300 kinderen.

Kinderen als voetbalprof
Happy Company: 'Tijdens de Eredivisie Club Experience wordt er vijf dagen lang volop getraind en gevoetbald met bekende trainers en Eredivisie spelers. Ook staan er voetbalclinics, spelletjes, een mediatraining en persconferentie op het programma. Scouts, analytici, coaches en bestuursleden geven presentaties. Kinderen gaan zelf spandoeken maken, achter de camera staan en ook met een journalist een wedstrijdverslag schrijven en als een echte sportfotograaf actiefoto’s maken.'

Professionele organisatie
'De Eredivisie Club Experiences worden begeleid door een professioneel team van project managers, voetbaltrainers, begeleiders en verzorgers. Happy Company is lid van de VeBON (Vereniging van Buitensport Ondernemingen Nederland) en TÜV gecertificeerd. Hierdoor is kwaliteit en veiligheid gewaarborgd. Als evenementenbureau is Happy Company onder meer gespecialiseerd in de ontwikkeling en organisatie van sportieve evenementen.'

>> meer nieuws over evenementenbureaus

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.