Hans+Zwartkruis+start+na+ontslag+bij+Time+Out+eigen+bureau
Nieuws

Hans Zwartkruis start na ontslag bij Time Out eigen bureau

Ruim 23 jaar was Hans Zwartkruis actief voor Organisatieburo Time Out tot hij dit jaar te horen kreeg dat er voor hem geen plek meer was bij het evenementenbureau uit Arnhem. Zwartkruis start nu met een eigen bureau.

Maandag 31 mei was officieel mijn laatste werkdag bij Time Out en kwam er dus een einde aan een prachtige tijd, waar ik met heel veel plezier op terug kijk, laat Zwartkruis in een emotionele brief aan zijn relaties weten. Zwartkruis laat in de brief doorschemeren moeite te hebben met het vertrek bij Time Out, vooral omdat hij in al die jaren vol overgave aan de wieg heeft gestaan van de professionele groei van het Arnhemse bedrijf. Toch ziet hij de toekomst positief tegemoet.  

Vanaf 1 juni wordt het dus tijd om nieuwe wegen te gaan bewandelen. Inmiddels heb ik in mijn eigen organisatiebureau onder de naam  inventives opgericht en heb de eerste opdrachten mogen boeken. U kunt zowel de volledige organisatie van uw evenement bij mij neerleggen, maar u kunt mij ook betrekken bij de productie van de door u zelf georganiseerde evenement. Naast mijn werkzaamheden voor inventives ben ik bezig een aantal bijzondere Buitenschoolse Opvangen op te starten. Het zal u niet verbazen dat deze gericht zijn op sport en bewegen. Kijk hiervoor eens op www.bsosporten.nl. Kortom, ik heb niet stil gezeten en heb er weer veel zin in om aan de slag te gaan.’

© 2021 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.